Србија

МАРИЋ СЕ ОГЛАСИО НАКОН ЈОВАНИНОГ ОТКАЗА: У шоку сам, није ми се ни јавила

Фото: Јутјуб

Јована Јеремић, која је до јуче водила и уређивала јутарњи програм на Хепи телевизији, одлучила је да прекине сарадњу са медијском кућом у којој је започела своју каријеру.

Ова одлука наводно није била исхитрена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Јована је била један од највреднијих радника на Хепију. Она није чак ни користила свој годишњи одмор за одлазак на летовање са дететом и супругом, а радила је и кад је имала слободне дане. Већ дуже време ми је спомињала да је уморна од посла и да јој треба предах, тако да је ово била очекивана реакција, само је било питање времена када ће то урадити. С друге стране, знам и да је то врло тешко пало челницима телевизије, који су је дуго убеђивали у нади да ће је задржати на послу, међутим, она је чврсто стала иза своје одлуке и пресекла“, рекао је извор, а након тога се огласио и шеф Јоване Јеремић, Миломир Марић, који је био затечен.

„Чуо сам да је дала отказ, није нашла за сходно да ми се јави, био сам шокиран“, рекао је Марић, док је сама Јована овако објаснила своју одлуку:

„Моје дете ме није виђало скоро уопште од пословних обавеза, а једном има две и по године. Желим да се посветим њој, да више времена проводимо заједно, да радим на њеном васпитању. Нисам ја више девојка, сада имам дете и мужа, морам да имам времена и за њих. Имам апсолутну подршку супруга и свог окружења.“

Извор: Курир.рс/Објектив