Србија

МАРИНИКА ТЕПИЋ ПОНОВО ЗАТРЕСЛА СРБИЈУ: Заплењен телефон са интимним сликама и снимцима ћерки Палминих сарадника

Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић рекла је данас да полиција има телефон са фотографијама и снимцима нагих ћерки најближих сарадника лидера Јединствене Србије Драгана Марковића Палме. Овај телефон је, како је истакла, заплењен 21. јуна прошле године код једног од Марковићевих сарадника.

Њено обраћање можете погледати на овом линку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Драган Марковић је лице на положају и за ово кривично дело запрећена је искључиво затворска казна. Зато тражимо да се поступи по кривичној пријави једног од лица које је поднета у понедељак и да приведу Палму“, рекла је Тепић.

Затим је открила нове информације у вези овог случаја.

„Желим са овог места да питам да ли су Тужилаштву достављени докази из мобилног телефона најближег Палминог сарадника, који је заплемљен пре неког времена. Он је у поседу полиције. У том телефону налазе се фотографије и снимци нагих малолетних ћерки Палминих најближих сарадника, који су на највишим функцијама у Јагодини. Зашто се ово крије, зашто се заташкава и ко то чини, јер је телефон заплењен на изборни дан 21. јуна прошле године. Да ли се овим доказима неко уцењује, да ли се тргује информацијама, да ли се прети и ко кога штити. Ово је једна од најскандалознијих информација“, открила је Тепић.

На тим фотографијама и снимцима су, свакако, компромитујући садржаји рекла је Тепић и додала:

„Мени је веома значајно да кажем да су се људи из Палминог окружења охрабрили да допринесу овоме. Чак и ако неке од њих гризе савест и сматрају се саучесницима“.

Она је питала и да ли је полиција позвала професора Вералдија, бившег италијанског конзула, да да свој исказ.

„Јер је моја колегиница Санда Рашковић Ивић врло прецизно описала о овим околностима и ономе што је професор рекао. Палма је рекао да је Ивић лагала, а да је професор Вералди све демантовао. То је лаж. Он је у свом писму само рекао да се не сећа баш добро и да не би волео да буде уплетен у ову аферу. Ниједном речју није демантовао оно што је госпођа Ивић рекла“, рекла је Тепић.

Извор: Нова