Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Туча навијача у Бетон хали: Локали демолирани, повређене две особе, а на лицу места били Вулин и Милић!

Синоћ је у Бетон хали у Београду током прославе Звездине 32. шампионске титуле у фудбалу дошло до опште туче навијача тог клуба и симпатизера Партизана.

Локали „Лафајет“ и „Темперамент“ у којима је избио сукоб потпуно су демолирани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

До туче је дошло за време саме церемоније, а како преноси РТС, две особе су повређене. Према наводима других медија ухапшено је око 130 хулигана.

Једна особа је повређена у Карађорђевој улици под за сада неутврђеним околностима и њој је прву помоћ указала Жандармерија. Полиција је у потпуности успоставила контролу. Навијачи су се разишли и више нема проблема.

Оперативна сазнања указују да обезбеђење локала у којима је сукоб ескалирао раде навијачи Партизана и због тога су највероватније навијачи Звезде упали у те објекте.

На лицу места били су министар унутрашњих послова Александар Вулин и нацелник ПУ за град Београд Веселин Милић. Они су дали подршку полицајцима који су ефикасно интервенисали и успоставили јавни ред и мир.

Подсетимо, у том делу града сви локали потпуно су били затворени, а гости истих остали су унутра из страха за своју безбедност.

Неколико екипа Хитне помоћи запутило се ка местима инцидента, а повређених, како се навело, било је и у подножју Калемегдана јер су се сукобљени навијачи разбежали на више страна.

 

 

 

 

 

 

Извор Б92/Танјуг/Новости.рс