Србија

ОТКУД БРОЈ ЊЕНОГ ДЕЧКА У ТЕЛЕФОНУ ДРУГЕ ДЕВОЈКЕ: Нећете веровати шта се уствари десило

Фото: Фејсбук принтскрин

ТУЧА две девојке у аутобусу на линији 23 изазвала је праву буру на друштвеним мрежама, а сада је познат и разлог инцидента.

Како незванично сазнајемо, полицију је о тучи у аутобусу обавестио возач, а патрола је изашла на лице места и узела изјаву од нападнуте девојке, возача аутобуса и очевидаца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нападнута девојка (28) је наводно објаснила да ју је друга девојка у аутобусу замолила да јој позајми мобилни телефон како би се хитно јавил дечку. Напднута јој је учинила услугу и дала јој телефон, а она је обавила разговор. Међутим, када је вратила телефон девојци, сетила се да је у њему остао забележен број телефона њеног момка и поново је тражила телефон како би обрисала број. Нападантута је тада рекла да не може по други пут да јој да свој мобилни и да је баш брига за њеног дечка – објашњава наш извор око чега су се девојке посвађале.

Нападнута млада жена има огреботине и поднела је пријаву потив НН лица.

– Њих две се уопште не познају, први пут су се виделе у аутобусу, па нападнута није знала идентитет особе која ју је повредила. Полиција је одмах покренула потрагу за девојком и она је јуче идентификована – каже наш извор и додаје да је даљи рад полиције у току.

Извор: Курир