Србија

ОВО НИСТЕ ЗНАЛИ! Милена Радуловић је унука познате ФОЛКЕРКЕ: Певачица открила непознате ДЕТАЉЕ о глумици

Глумица Милена Радуловић подигла је велику прашину када је оптужила познатог београдског педагога глуме Мирослава Мику Алексића за силовање, након чега сваки глумичин следећи корак невероватно занима нацију, а мало њих је знало да је она унука познате фолкерке Наде Обрић.

Нада је била у браку са дедом младе глумице, Александром Ивановићем, са којим је остала у добрим односима, тако да је Милена још као мала време проводила у њиховој кући.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мама Сашка је одрасла са мном, живела је код мене док се није удала. Била сам ту када се Милена родила и могу се само поносити њом што је то изнела, да се стане на пут томе. То је страшно и тешко се поднело. Кућа у којој је Милена одрасла је сјајна породица. Мајка јој је одрастала уз мене, а тата јој је одрастао у сјајној породици. То што је проговорила је доказ само колико је тешко то носити сам са собом, тешко је изговорити уопште – рекла је Нада у емисији “Пулс Србије” и додала:

– Родитељи су је држали као кап воде на длану, свуда су је возили и довозили, а то јој се десило у годинама кад јој се нажалост десило и то је страшно. Самим тиме што је то изашло из ње, она ће се растеретити. Сигурна сам као и увек да ће све на крају бити добро, проћи ће и тај бол.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, Пулс Онлине