Србија

ПАЛМА ПОРУЧИО: Свако воли лепе девојке, зовите ме БУНГА БУНГА

Фото-: јутјуб

Драган Марковић Палма упутио је грађанима Србије и Ускршњу честитку.

Председник Јединствене Србије и народни посланик у Скупштини Србије, Драган Марковић Палма, навео је током телевизијског гостовања на ТВ Хепи да је већ месецима очекивао да ће бити нека медијска хајка против њега.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја више нисам Драган Марковић Палма, него Драган Марковић бунга бунга. Већ месецима сам очекивао да ће нека медијска хајка бити на мене, али сам се ја на то навикао јер сам јавна личност – рекао је Палма, па додао:

– Многи не знају да на тим журкама које помињу често присуствује и моја супруга. И када смо имали прославу на Копаонику. И када наступа Дуња Фреш коју помињу.

Марковић је навео да многи не знају да он већ 7 година, како тврди, када има прославе на којима иза музичара играју девојке.

– Не видим ту ништа лоше, мислим да свако воли лепе девојке, а ја сам дошао на ту идеју желим да се разликујем у нечему од осталих – рекао је Палма.

Палма је поводом ускршњих празника пожелео свим грађанима Србије да се деца што више рађају широм наше земље и да буде више радосних, а не тужних вести.

– Никада Србија није имала боље услове за брачне парове и породице – рекао је он.

Да подсетимо, Више јавно тужилаштво у Јагодини формирало је предмет због навода да је Драган Марковић подводио малолетнице. У току је прикупљање потребних обавештења у оквиру предистражног поступка, а Палма је раније демантовао да су малолетне особе биле у објектима који се спомињу у овим наводима и целу причу назвао измишљеном.

У јавности је одјекнула оптужба Маринике Тепић, као и исповест мушкарца из Јагодине, који наводи да је радио за Марковића и до детаља је описао шта се наводно догађало у хотелима, на базенима и просторијама изнад Телевизије „Јагодина“.

Неименовани сведок је испричао да су „увек у питању биле прославе“ које би се завршиле у приватним просторијама, наводећи и пример једног јагодинског клуба у којем постоји „посебна љубичаста соба“ у којој се, према његовим речима, одвијало подвођење.

Извор: srbijadanas.com