loading...
Србија

ПОДИГАО СРБИЈУ НА НОГЕ! Писана изјава Небојше Стефановића: Дуго већ слушам те лажи

Фото: Јутјуб

Београд — Члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио синоћ да већ дуго слуша најневероватније лажи о њему, Александру Вучићу и Српској напредној странци.

Он је рекао да те лажи пласирају Драган Ђилас, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић и њихови разни “Алексићи, Тепићке и слични мегафони”.

”Очигледно полазећи од чињенице да су се, док су вршили власт, бавили искључиво прљавим пословима, отимајући новац грађана Србије и обезбеђујући себи лагодан и луксузан живот, док је Србија постајала све сиромашнија, често желе да оно што су они сами радили припишу неком другом”, поручио је Стефановић у писаној изјави за Танјуг.

У медијима које контролишу свакодневно спекулишу, како додаје Стефановић, и о односима унутар СНС и његовом односу са председником Вучићем, злонамерно пласирајући бројне измишљотине, како би скренули пажњу са разних офшор локација и милијарди које су прелили из Србије на своје рачуне.

”Оно што се дешава у њиховим странкама, њихови међусобни односи, као и најмонструозније пљачкашке афере којима смо сви у Србији сведочили у време њихове власти – они би желели да их се не сећамо. Али их се грађани Србије јако добро сећају, јер су то биле године у којима је Србија грцала у беди, а они постајали милионери”, каже Стефановић.

Он додаје да у годинама у којима Србија коначно почиње да решава проблеме које су нам оставили иза себе, као и да постиже значајне економске успехе, пре свега захваљујући политици оличеној у Александру Вучићу, ”може само да каже да му је част што је део тима који он предводи у борби за бољу Србију”.

”Истовремено, као неко ко је пријатељ Александра Вучића, нећу мирно гледати да о њему лажи износе најгори у Србији, а да не кажем истину и не учиним све што могу да му барем мало помогнем у ношењу тешког бремена.

Зато желим да поручим градјанима Србије да не постоје никакви прљави послови, о којима би неко говорио како то наведени лажови из опозиције очекују. Исто тако желим да поручим градјанима Србије да буду мирни и спокојни, јер сам потпуно сигуран да је Србија на челу са Александром Вучићем на добром путу и да су пред нама године у којима ће наша земља напредовати“, додао је Небојша Стефановић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг