Регион Спорт

ШОКАНТНА САЗНАЊА ИЗ ПОДГОРИЦЕ: У последњи час спречена два линча кошаркаша Црвене звезде! Јадранка била спремна да пева

Полако испливавају детаљи гостовања Звезде у Подгорици. Сазнања до којих је дошао Курир говоре о језивој атмосфери линча која је била спремљена за српски клуб!

Изван било каквог протокола и контакта са званичницима тамошње полиције и Будућности, Звезда је огранизовала свој пут у Црну Гору. Тим и руководство клуба били су сместени у једном хотелу у центру Подгорице, у град и на тренинге ишли су аутобусима које су сами организовали.

Делегацију је од слетања до одласка из Црне Горе обезбеђивала специјална јединица приватног обезбеђења. Разлог – сва дешавања из претходних сезона када су Будућност и полиција организовали Звезди боравак.

Како Курир сазнаје, план је био да се српски клуб смести у хотел „Подгорица“ и ове сезоне (званични хотел Аба лиге)… А, тамо су била већ спремљена дешавања, добро позната Јадранка Барјактатевић је певала за Дан државности који је био у петак, припремљени су били топовски удари и бакље… Промена плана Звезде, ипак, није значила да све пролази мирно. У кафицу испред хотела где су боравили црвено-бели смењивале се се сумњиве особе које су пратиле сваки корак било кога из Звезде?!

Два покушаја прављења инцидената спречена су, а да то играчи и руководство Црвене звезде нису ни знали, како би имали мир за меч. У дворани је обезбеђење Звезде такодје спречили два покушаја напада на делегацију црвено-белих.

Срећа по српски клуб да је уз себе имао момке који су врхунски у свом послу, иначе би се све завршило другачије.

Кошаркашки клуб Црвена звезда се данас огласио саопштењем, у којем се износе материјални докази о скандалозном суђењу у финалу АБА лиге, посебно на две утакмице у Подгорици, где су црвено-белима отете победе, чиме је опстанак лиге доведен у питање.

Погледајте видео снимке са очигледним грешкама судија:ћ

Извор: Курир спорт / М. Б.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

мај 2021.
П У С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31