Србија

Шокантно! ДОКТОРКА ГРУЈИЧИЋ БЕЗ ПАРДОНА ПРОГОВОРИЛА О НЕСТОРОВИЋУ: Да ли је ово релано да је рекла?

Фото: Јутјуб

Директорка Института за онкологију и радиологију Даница Грујичић изјавила је да је ружан потез пријава Бранимира Несторовића суду части од стране удружења “Уједињени против ковида”.

– Желим да видим имена и презимена људи из те групе. Ми сви знамо ко је Бранимир Несторовић, његова биографија је доступна на Интернету. Можда су љубоморни због тога што народ више верује Бранимиру Несторовићу, него неком другом. Мислим да је то ружан потез. Учили смо заједно са болешћу, али Бранимира Несторовића пријављивати суду части… Нека кажу ко су они, а “група против ковида?” Па сви се ми боримо против Ковида – рекла је Грујичић у јутарњем програму ТВ Прва.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсећамо, удружење Уједињени против ковида поднело је пријаву против Несторовића због повреде Етичког кодекса Лекарске коморе Србије.

– Подржавам доктора Несторовића, зна се ко је он, све је транспарентно. Љубоморни су на њега јер га народ воли. Изгледа да је у томе проблем, а не његове изјаве, јер је у питању нова болест и сазнања се мењају из дана у дан. СЗО је до сада издала чак 10 протокола о лечењу ковида – рекла је докторка Грујичић за тв Прва.

Пулмолог и некадашњи члан Кризног штаба за борбу против вируса корона др Бранимир Несторовић одговорио је на пријаву коју је Првостепеном суду части Лекарске коморе Београд поднело Удружење Уједињени против ковида.

– Имам предлог за Уједињене против ковида (а ја мислим да смо сви против). Одредите једног или двојицу колега и да сучелимо ставове на некој националној телевизији – написао је Несторовић на Фејсбук профилу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / Ало