Србија

Шокантно! КРИСТИЈАН НЕ СМЕ НИ ДА ПИСНЕ О ВЕЉИ НЕВОЉИ: Голубовић много зна, али се плаши ОДМАЗДЕ ако уради ово…

Аександар Кристијан Голубовић (53) би код тужиоца могао да открије много о мутним пословима Вељка Беливука, званог Веља Невоља (36), са којим се познаје низ година, али ће вероватно да ћути због мафијашког кодекса, сматра познати криминолог Добривоје Радовановић.

Фотографију о њиховом познанству прекјуче је објавио ексклузивно Објектив, а на њој се виде Беливук и Кристијан на стадиону ФК Партизан. Међутим, нико из Тужилаштва још није предузео ништа поводом ове фотографије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То је такав тип људи, који из страха од одмазде неће да прича у полицији и тужилаштву јер знају шта их чека. Као и у западним земљама, и овде је, по узору на мафије из тих држава, увезен сурови систем кажњавања оних који проговоре. Верујем да би то било и у овом случају. Он би требало да да изјаву у својству грађанина – каже за наш лист Радовановић.

О познанству Беливука и Кристијана јуче је нагађао и Иван Митровић, звани Биза, који себе назива Дон из Крушевца.

– Па, Беливука су многи знали… Виђали су га на трибинама Партизана. Не знам је л’ га знао Кристијан. Ја сам Беливука исто раније видео једном на стадиону Партизана, али га лично не знам – рекао нам је Дон Биза. Међутим, Кристијанов адвокат Гвозден Гргур изјавио је јуче за Објектив да његов брањеник нема никакве везе са кривичним делима за које се терете Беливук и екипа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Објектив