loading...
Србија

Шокантно! СКАНДАЛ НАКОН ЕВРОВИЗИЈЕ: Људи гласали за Ураганке, а гласови нису стизали? Ево шта се дешава!

Такмичење за песму Евровизије, трајало је током прошле недеље, а у суботу се завршило победом италијанске групе “Манескин”.

Наше представнице, Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић наступале су први пут у другој полуфиналној вечери, а тим наступом одушевиле су публику широм Европе. До тада се није предвиђала толико блистава судбина за наше представнице, али након тог наступа прогнозе су постале много боље па се чак и очекивало да ће Ураганке завршити на 15. месту.

Ипак, након финалног наступа, који је био подједанко добар, Ураганке су се пласирале на 15. место што је многе збунило, с обзиром да су снимци њихових наступа били убедљиво најгледанији, а многе светске звезде гласале су за њих и пружале им подршку на друштвеним мрежама.

Сви су остали шокирани не толико јаким пласманом Ураганки, а онда су на званичном јутјуб каналу Евровизије у коментарима снимка са наступа групе “Хјурикејн” освануле невероватне вести.

Наиме, гласачи из целе Европе, слали су поруке у којима су свој глас дали нашим представницама, али потврде о пријему тих порука нису стизале. Потврдне поруке, према речима ових корисника јутујуба, стизале су када су гласали за друге такмичарске земље.

Ово нас наводи само на једно питање:

– Где су нестајали гласови за Хјурикејн и на којем би месту оне биле да су ти гласови признати?

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс