Србија

Шокирао све! НАКОН ШТО ЈЕ „ЗВЕЗДА ГРАНДА“ ИЗВРШИЛА САМОУБИСТВО, САША ПОПОВИЋ ОДРЖАО ХИТАН САСТАНАК: Више ништа неће бити ИСТО!

Фото: Јутјуб

После трагичне вести да се убио такмичар Звезда Гранда Момир Луковац, Саша Поповић сазвао је хитан састанак са члановима жирија.

Иако се шушка да је млади певач дигао руку на себе због љубави, Сале је решио да неке ствари промени у такмичењу, са чим су се сложили сви чланови жирија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Момира који је био Милијев такмичар сви су хвалили, чак и када није имао директан пролаз, коментари жирија су били да је талентован и да заслужује да иде у следећи круг. Ниједну лошу реч или критику није добио, али без обзира на то што су му сви предвидели велику каријеру, он је одлучио да себи пресуди. У то још нико не може да поверује и разлози се само нагађају, а негде се највише шушка да је то урадио због љубави, иако са друге стране говоре да је имао стабилну и лепу везу. Опроштајно писмо није оставио, па нико неће сазнати праву истину – прича извор Стара и додаје:

– Саша се нашао са свим члановима жирија и замолио је да од сада када коментаришу кандидате, изнесу своје мишљење у потпуности, али ако су критике нешто оштрије, да их ипак увију у машницу. Нагласио је да су времена чудна и да морају да воде рачуна о младим талентима. Јелена је рекла да никада за Момира не би рекла да може да науди себи и да јој је жао што му није рекла да вреди више него што мисли. Снежана се сложила са Сашом да морају да ублаже коментаре и да ниједног такмичара не расплачу, јер све може да се каже на леп начин. И остали су се сложили са тим. Марија је обећала да ће појединачно попричати са сваким својим кандидатом, да их боље упозна и сазна да ли имају неки проблем. Свима је много жао и баш су у шоку -објашњава извор и за крај додаје:

– Мили тврди да је Момир увек био ведар, расположен и да није ни сањао да тако нешто може да се деси. Данима није могао да дође себи, баш га је све то потресло – завршава извор за Стар.

Карлеуша се овим поводом огласила на инстаграму и написала дирљиву поруку.

– Ко тебе дечко није волео и ко тебе није хтео? И даље не могу да верујем… Нико није био вредан таквог бола и жртве! Нико! Жао ми је што ти нисам рекла – написала је Јелена која у такмичењу увек хвалила Момира да има прелеп осмех и да треба да се стално смеје.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Star