Регион

Срамота! ИНЦИДЕНТ У КОТОРУ! Бивши ватерполиста Звезде и Партизана ВРЕЂАО СРБЕ И УРИНИРАО ПО ЦРКВИ!

Данило Аџић, бивши ватерполиста Радничког из Крагујевца, Црвене звезде и Партизана, био је главни актер великог скандала који се у ноћи између недеље и понедељка догодио у Котору

Познати црногорски ватерполиста, а сада одборник Демократске партије социјалиста, уринирао је на улазним вратима цркве Светог Николе у Старом граду. У његовом друштву били су бивши фудбалер Бокеља Милош Банићевић и каратиста Данијел Кривокапић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аџић је наводно вређао супругу которског свештеника Немање Кривокапића, након што их је упозорила на недолично понашање, преносе „Вијести“.

Супруга которског пароха је са прозора оближњег парохијског дома критиковала младиће због срамног понашања, а они су почели да је вређају чак и на националној основи.

Из полиције саопштено је да је патрола на лице места упућена одмах након пријаве.

– Одмах је на лице места упућена патрола која је у близини… Испред кафе бара „Карампана“ приметили су неколико лица, да би се та група удаљила трчећим кораком када су опазили полицајце… Након обављеног разговора са И. К. и предоченог снимка са лица места, оперативним радом дошло се до податка да су на тргу била присутна четири лица. Три лица су обезбеђена и од њих су прикупљена обавештења – наводи се из Управе полиције.

Извор тврди да су Аџић, Банићевић и Кривокапић ноћ провели у притворским просторијама.

Занимљиво, ватерполиста Приморца на свом Инстаграм профилу поносно истиче да студира у Београду.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир / Информер