loading...
Србија

СРПСКИ САОБРАЋАЈЦИ СУ СИНОЋ ВИДЕЛИ НАЈЛУЂУ СЦЕНУ У КАРИЈЕРИ

После једног минута, зауставили су возило које се кретало у погрешном смеру и на безбедан начин га вратили у прави смер.

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, око поноћи зауставили су пресретачем на ауто-путу Ниш-Београд, код места Раља, 67-годишњег возача аутомобила „опел астра“ који се кретао коловозном траком за возила из супротног смера.

Када су приметили наведено возило, полицијски службеници су, уз коришћење посебних звучних и светлосних знакова, окренули своје возило и кренули за њим крећући се зауставном траком, водећи рачуна о безбедности свих учесника у саобраћају.

После једног минута, зауставили су возило које се кретало у погрешном смеру и на безбедан начин га вратили у прави смер.

Возило је заустављено на наплатној станици Колари, након чега је проверама утврђено да шездесетседмогодишњи возач није био ни под дејством алкохола нити психоактивних супстанци.

Према речима возача, контра смером се кретао јер се на ауто-пут Београд – Ниш укључио на петљи Колари у погрешном смеру.

Против возача је поднета одговарајућа прекршајна пријава због учињеног прекршаја.

Извор:Еспресо