Србија

Стефановић се хитно огласио поводом захтева СНС одбора да буде смењен! Ове речи су шокирале Србију!

Министар одбране Србије Небојша Стефановић изјавио је данас да ствари које се тичу страначких органа не треба расправљати у медијима, без обзира на демократски процес у СНС и то што свако има право на мишљење и став

Стефановић је, одговарајући на питање новинара Танјуга, да ли ће после захтева одбора СНС широм Србије да буде смењен са функције председника ГО СНС у Београду и са јавних функција, мисли да треба да поднесе оставку, рекао да ће отоме разговарати са председникм Александром Вучићем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам од оних којима је стало да буду у било каквој фотељи по сваку цену, нити да будем функционер за сва времена. Мој посао је да се потрудим да наса војска буде јача и да Министарство одбране напредује из дана у дан, као и да се потрудим да својим радом оправдам поверење – рекао је Стефановић.

Он је нагласио да му је важно да је у каријери радио у складу са законом и истакао да није учествовао у активностима које би угрозиле председника Александра Вучића нити чланове његове породице.

– Да ли сам правио греске у свом раду? Сигурно. За своје грешке сам увек спреман да одговарам. Али да будем у фотељи вечито нити ми пада напамет нити је то за мене приоритет – истакао је Стефановић.

Он је рекао да ће се о свему осталом пре било какве одлуке консултовати унутар своје странке, пре свега са председником, чије поверење, како је навео, има да обавља функцију, и да ће одлуку, када буде донета, саопштити јавности.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс