Србија

УДАРНО! Играч Партизана ухапшен као део Беливукове групе: Управо су се огласили и људи из клуба!

Младић је ухапшен у дворани, пошто су га припадници Жандармерије и УКП оборили на патос и ставили му лисице

Након хапшења осумњиченог припадника Беливуковог криминалног клана у дворани коју користи РК “Партизан” у Београду, огласио се директор клуба Александар Благојевић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је за портал “Телеграф.рс” изјавио да је клуб упознат са овим хапшењем и да је реч о играчу из млађе категорије.

Подсећамо, младић је ухапшен у дворани, пошто су га припадници Жандармерије и УКП оборили на патос и ставили му лисице, а на себи је имао дрес РК Партизан.

– Ми смо спортски клуб. Бавимо се спортом, а у школи рукомета имамо више од 500 играча. Чуо сам за хапшење и то је играч који је у нашој млађој категорији десетак година – казао нам је Благојевић.

На питање који су иницијали ухапшеног играча, Благојевић је одговорио да је то посао који раде државни органи, али је потврдио да је реч о момку који се у дворани налазио из “спортских разлога”, односно, био је на тренингу.

У координираној акцији полиције, Службе за борбу против организованог криминала, Полицијске управе за град Београд, Безбедносно-информативне агенције и Тужилаштва за организовани криминал, ухапшени су С. М. (40), А. Д. (24), М. Л. С. (21), М. С. (22), В. Ђ. (19) и А.С. (22) због постојања основа сумње да су као чланови организоване криминалне групе извршили кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела и отмица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, Телеграф