Србија

Ударно! КРАЈ ПОТРАГЕ У ВАЉЕВУ: Пронађено тело суспендованог полицајца осумњиченог да је убио Ану!

Ваљевска полиција је, након интензивне потраге, пронашла тело суспендованог полицајца М.М. (52), који се сумњичи да је јуче у јутарњим сатима испред зграде у којој је живела убио Ану И. (34), мајку двоје малолетне деце.

Полиција је његово тело пронашла на полигону на Петом пуку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Убиство се догодило у насељу Пети пук, а несрећна жена је убијена када је кренула на посао.

Сумња се да је убиство починио њен бивши емотивни партнер М.М., коме је због породичног насиља изречена мера забране приласка.

Наши извори наводе да је жртва у два наврата пријављивала бившег партнера због насиља и прогањања.

Убијена жена је била разведена и мајка двоје малолетне деце.

У фебруару пријавила прогањање

Припадници ваљевске полиције интензивно су трагали за полицајцем М. М., а у вези истраге убиства жене која га је у фебруару пријавила за прогањање, саопштила је ваљевска полиција.

– Полиција га је тада ухапсила, одузела му оружје, службену легитимацију и значку, након чега је спроведен на саслушање у Основно јавно тужилаштво у Ваљеву. Пресудом Основног суда у Ваљеву, М. М. је правоснажно осуђен на казну затвора од пет месеци са условом од три године, као и меру забране приближавања и комуникације са жртвом на удаљености мањој од 100 метара такође у трајању од три године – наводи се у полицијском саопштењу.

Полицијска управа у Ваљеву је саопштила да је против њега је у фебруару ове године покренула дисциплински поступак и удаљен је са посла.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс