Србија

УРАГАНКЕ ДОБИЛЕ ПОНУДУ КОЈА СЕ НЕ ОДБИЈА: Сања, Ивана и Ксенија се селе из Србије

Ивана Николић, Сања Вучић и Ксенија Кнежевић енергијом на сцени, гласом, али и стасом побрале су све симпатије музичких продуцената, нарочито после другог полуфинала у којем су Србији обезбедили пласман у велико финале „Евровизије“, а како делује, након престижног такмичења смеши им се блистава будућност на страном тржишту.

Представнице Србије на овогодишњој Евровизији, чланице групе “Хуррицане” Ивана Николић, Сања Вучић и Ксенија Кнежевић током престижног такмичења већ су имале понуде за инострану каријеру, па се намеће питање – да ли ће због тога морати да се преселе из Србије?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Поред представника осталих држава и медија који су пратили овогодишњу Евровизију, наше представнице одушевиле су и публику широм региона! Како засада делује, смеши им се блистава будућност на страном тржишту, а већ су их запазили и многи музички продуценти и пале су прве понуде. Без обзира на пласман у финалу, оне су изгледом, гласом и понашањем показале да могу бити раме уз раме са познатим фацама. Ово престижно музичко такмичење њима је заправо кључ да отворе врата ка Европи, заправо Евровизија им дође као одскочна даска. Њихова енергија на сцени, глас, харизма али и лепота нису могли проћи незапажено, заиста су побрале све симпатије у Ротердаму – открива наш извор.

Девојке из „Хуррицане“ су у више наврата истицале да им је инострана каријера највећи сан, а досад имају мноштво песама снимљених на енглеском језику, док су почеци ове групе управо везани са иностранство – оформљена је на Карибима.

Пролазак чланица састава „Хуррицане“ је изазвао свеопшто одушевљење међу припадницима домаће јавне сцене, али он је изненадио све када је пустио сузу .

Иначе, девојкама током Евровизије велику подршку пружа и Марија Шериффовић, наша једина победница поменутог престижног такмичења. Она је поделила снимак са девојкама из групе које су пред остатком делегације извеле свој хит “Лоцо, лоцо”, а људи су могли да виде и њихову кореографију. Атмосферу су довеле до усијања, људи су у позадини тапшали, а оне су завеле све присутне својим покретима и гласом.

– Оне су пуне самопоуздања и то је најважније. Сви навијамо за њих – рекла је Шерифовићева не штедећи речи хвале на рачун нашег трија.

Ивана, Сања и Ксенија заблистале су и на црвеном тепиху у Ротердаму, биле су одлично расположене, а харизмом и енергијом су разоружале новинаре док су им одговарале на питања.

– Љубав према музици нас је спојила. Заједно смо већ четири године, много времена је прошло – поручила је Ксенија, док су све очи биле упрте у велики изрез на Сањиној тоалети.

– Наша песма је љубавна, а у исто време шаље поруку да би људи требало да преузму ствари у своје руке и да се боре за оно што желе – навела је Вучићева.

– Тешко је играти и певати у исто време. Не допада нам се време овде у Холандији. Сунце, хајде више – рекла је Ивана, што је насмејало све око њих.

Подсетимо, међу државама које су прошле даље из првог полуфинала нашле су се: Норвешка, Израел, Русија, Азербејџан, Малта, Шведска, Литванија, Кипар, Белгија и Украјина. Хрватска, Северна Македонија, Аустралија, Словенија, Ирска и Румунија нису успеле да обезбеде пролазак у финале. Из другог полуфинала, поред наших девојака, даље су отишли представници Албаније, Сан Марина, Португалије, Бугарске, Швајцарске, Молдавије, Грчка, Финска и Исланд. Естонци, Чеси, Летонци, Аустријанци, Пољаци и Данци синоћ нису прошли у финале.

Сањи се допао италијански представник: „Удала бих се за њега!”

Једна од Ураганки, Сања Вучић, према тврдњама многих не одваја се од италијанског певача Дамијана Дејвија из групе “Манескин”. То су запазили и новинари који прате овогодишњу Евровизију. Приликом конференције за штампу упитали су је о њиховом односу, а Сања није могла да сакрије да јој се италијанска звезда јако допада.

– Он је прелеп мушкарац. Да будем искрена, сама сам… Диван је… Престаћу да причам… Заправо, удала бих се за њега, али он је млађи од мене шест година – кроз смех је причала Сања на сајту Wиwиблоггс.

Делује да се окупљеним медијима харизма наших девојака и те како допала, па су се уз интервјуе и они смејали и уделили чувеном трију комплименте на рачун енергије.

Иначе, и шефица италијанске делегације Симона Марторели се поздравила са нашим представницама уз опаску како наши извођачи дивно размењују енергију.

Извор: Блиц