Свет

УЖАС! Тинејџери (14) починили стравичан злочин какав се не памти: „ПОЛУСЕСТРА И ЊЕН ДЕЧКО СУ МИ УБИЛИ МАЈКУ И СЕСТРУ“

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Честе су ситуације када се ћерке препиру са родитељима када нађу првог дечка, али једна проблематична британска тинејџерка била је толико узнемирена због свађе са мајком, након које је одлучила да је убије.

Ким Едвардс (14) и њен дечко Лукас Меркам (14), били су у прилично интензивној вези, коју је Кимина мајка, Елизабет (49) покушала да прекине. Одлучили су због тога да јој се освете – убиће је у сумрак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Заједно су испланирали да убију ножем Елизабет и Кимину млађу сестру Кејти (13), а затим да изврше самоубиство, како би били сигурни да нико не може да их раздвоји.

Када је Лукас 14. априла 2016. ушао у њену куц́у у Спалдингу, у Линколнширу, Ким је схватила да не може то да уради и затражила је од Маркама да то уради сам.

Након што је завршио брутални масакр, Ким и њен дечко заједно су се окупали, а затим су кренули доле да једу, гледају филм (Сумрак сага), али и да имају секс.

Једини члан породице која није убијена била је њена старија полусестра Мери, која је живела у Дербију са супругом и децом.

Мери је и одмах била сумњичава по питању везе своје сестре са Лукасом, чак је покушала да разговара са њом о томе, али Ким није хтела ни да чује за то.

– Помислила сам, овај пар је као темпирана бомба која чека да се активира. Одмах сам знала да постоји нешто што ми се не свиђа код њега. Знала сам да је Ким у невољи, једноставно нисам могла ни да замислим да ц́е бити у толикој мери – рекла је Мери.

Кобног 14. априла, Ким је пустила Лукаса кроз прозор купатила. Касније отишала да провери како напредује док је искасапљивао њену мајку.

– Моја полусестра је са дечком заклала моју мајку и сестру пре него што су имали секс на првом спрату куће. Не могу да верујем, када сам стигла да идентификујем тела, Ким ме је само погледала, чудно ме је погледала, као да је хтела да ми се насмеје у лице. Није ми било добро у том тренутку – навела је Мери.

Лукас је признао да је Елизабет више пута избо ножем пре него што ју је угушио јастуком, а затим је то учинио и малој Кејти.

Ким је одбила да се изјасни кривом за убиство.

У полицијским интервјуима Ким је тврдила да је срец́на што је Лукас убио чланове њене породице јер , како је тврдила, „њена мајка неће мора да излази на крај са њеним самоубиством и неће морати свако јутро да буди и да брине да ли је још увек жива“.

Пре овог стравичног убиства, Ким је покушала да се убије и тада је хитно пребачена у болницу.

Суд је Ким прогласио кривом и осудио на доживотну робију заједно са Лукасом, који се изјаснио кривим пре суђења.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Srbijadanas.com