Србија

Ужас! ТРАГИЧНА ПРОСЛАВА РОЂЕЊА ДЕТЕТА: Пуцао из пушке па пресекао главни струјни вод на прузи који је УБИО ДВА МЛАДИЋА!

ЗМАЈЕВО – Пре више од две недеље у Кисачу се догодила необична несрећа, у којој су нажалост два млада живота изгубљена.

– Петар Познановић (32) и Драган Ђукановић (38), из Змајева било су на слављу поводом рођења детета у Кисачу. Славље се одржавало у кући оца који је добио дете, а која се налази на самој железничкој стануци. У току славља, неко је пуцао из пушке и тада је пресечен главни струјни вод на прузи Нови Сад – Суботица. Струјни вод јачине неколико хиљада волти погодио је ову двојицу младића који су стајали код пруге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нажалост Ђукановић је после пар дана изгубио битку за живот, а Познановић је упркос великој борби лекара да га спасу, преминио у уторак – каже извор Курира. У Змајеву, код Врбаса туга и неверица. Нико не може да поверује да су два млада живота изгубљена на такав начин.

– Били су добри момци, вредни, одани својим породицама, пријатељима.. Туга неопусива. Шта друго рећи – каже један мештанин Змајева.

У новосадској полицији потврдили су нам да се немио догађај догодио. Увиђај је одмах обављен, пушка из које је пуцано пронађена.

– Међутим, нажалост један од њих двојице је пуцао, тако да истрага није до краја била завршена из разлога што су тада младићи били лошег здравственог стања – каже извор из полиције. Из полиције апелују да се јако води рачуна приликом славља.

– На разним слављима, шенлучење је постало неизоставни део, и осим што представља опасност, посебно када је присутно више људи, то представља кривично дело и кажњиво је. Због тога се често апелује на грађане да се уздрже од пуцњава на слављима, јер није реткост да залутали метак повреди или убије неког ко се нашао у близини.

Подсетимо, недавно је на новосадском насељу Телеп, за сада непозната особа или више њих пуцали су из ватреног оружја, и пуком срећом нико није повређен од случајних пролазника. Метак који је рикошетирао, како сазнајемо, погодио је паркирани аутомобил. Из ватреног оружја је пуцано, највероватније на неком слављу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс