loading...
Србија

Ужас! ТРАГИЧНА ПРОСЛАВА РОЂЕЊА ДЕТЕТА: Пуцао из пушке па пресекао главни струјни вод на прузи који је УБИО ДВА МЛАДИЋА!

ЗМАЈЕВО – Пре више од две недеље у Кисачу се догодила необична несрећа, у којој су нажалост два млада живота изгубљена.

– Петар Познановић (32) и Драган Ђукановић (38), из Змајева било су на слављу поводом рођења детета у Кисачу. Славље се одржавало у кући оца који је добио дете, а која се налази на самој железничкој стануци. У току славља, неко је пуцао из пушке и тада је пресечен главни струјни вод на прузи Нови Сад – Суботица. Струјни вод јачине неколико хиљада волти погодио је ову двојицу младића који су стајали код пруге.

Нажалост Ђукановић је после пар дана изгубио битку за живот, а Познановић је упркос великој борби лекара да га спасу, преминио у уторак – каже извор Курира. У Змајеву, код Врбаса туга и неверица. Нико не може да поверује да су два млада живота изгубљена на такав начин.

– Били су добри момци, вредни, одани својим породицама, пријатељима.. Туга неопусива. Шта друго рећи – каже један мештанин Змајева.

У новосадској полицији потврдили су нам да се немио догађај догодио. Увиђај је одмах обављен, пушка из које је пуцано пронађена.

– Међутим, нажалост један од њих двојице је пуцао, тако да истрага није до краја била завршена из разлога што су тада младићи били лошег здравственог стања – каже извор из полиције. Из полиције апелују да се јако води рачуна приликом славља.

– На разним слављима, шенлучење је постало неизоставни део, и осим што представља опасност, посебно када је присутно више људи, то представља кривично дело и кажњиво је. Због тога се често апелује на грађане да се уздрже од пуцњава на слављима, јер није реткост да залутали метак повреди или убије неког ко се нашао у близини.

Подсетимо, недавно је на новосадском насељу Телеп, за сада непозната особа или више њих пуцали су из ватреног оружја, и пуком срећом нико није повређен од случајних пролазника. Метак који је рикошетирао, како сазнајемо, погодио је паркирани аутомобил. Из ватреног оружја је пуцано, највероватније на неком слављу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс