loading...
Свет

Велика трагедија! ЋЕРКА ЈОЈ СЕ НИЈЕ ЈАВЉАЛА, А КАДА ЈЕ ОТИШЛА ДА ЈЕ ТРАЖИ УГЛЕДАЛА ЈЕ СТРАВИЧАН ПРИЗОР: Сцена ће је прогањати док је жива!

Михаела Молина (23) из аргентинског градића Сумампа, пронађена је обешена на дрвету недалеко од имања њеног деде у области Куебрахос.

Беживотно тело затекла је њена мајка која је ишла у потрагу са ћерком, јер је дуго каснила на ручак и није јој се јављала на мобилни телефон.

Када је отишла да је тражи, затекла је призор од ког не може да се опорави и који ће је, како каже, прогањати читавог живота.

– Никад се није десило да касни било где, увек је била тачна. Дуго је каснила, а притом се није јављала и одмах сам знала да јој се нешто догодило. Отишла сам да је потражим, а поред свих црних слутњи, нисам очекивала да ћу је пронаћи обешену – навела је неутешна мајка. преноси Нуево Диарио.

Судећи према информацијама из извештаја полиције, тело девојке је пронађено у суботу у касним вечерњим сатима, а за сада није познато како се трагедија догодила и шта је изазвало овај несрећни случај.

Такође се додаје да је један од комшија чуо плач и вриске 47-годишње жене, мајке покојне Михаеле Молине, а када је дошао на лице места и затекао девојку обешену у бесвесном стању, позвао је полицију.

Када је полиција и хитна помоћ дошла, могли су само да констатују смрт девојке.

Тело је пребачено на обдукцију, а истрагом ће бити утврђено да ли је реч о самоубиству у шта готово сви сумњају или се евентуално догодило нешто друго.

Мајка жртве тврди да њена ћерка никад није имала непријатеље, нити је са ким била у свађи, а није имала ни чудне промене у понашању.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс