Свет

Велика трагедија! ЋЕРКА ЈОЈ СЕ НИЈЕ ЈАВЉАЛА, А КАДА ЈЕ ОТИШЛА ДА ЈЕ ТРАЖИ УГЛЕДАЛА ЈЕ СТРАВИЧАН ПРИЗОР: Сцена ће је прогањати док је жива!

Михаела Молина (23) из аргентинског градића Сумампа, пронађена је обешена на дрвету недалеко од имања њеног деде у области Куебрахос.

Беживотно тело затекла је њена мајка која је ишла у потрагу са ћерком, јер је дуго каснила на ручак и није јој се јављала на мобилни телефон.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када је отишла да је тражи, затекла је призор од ког не може да се опорави и који ће је, како каже, прогањати читавог живота.

– Никад се није десило да касни било где, увек је била тачна. Дуго је каснила, а притом се није јављала и одмах сам знала да јој се нешто догодило. Отишла сам да је потражим, а поред свих црних слутњи, нисам очекивала да ћу је пронаћи обешену – навела је неутешна мајка. преноси Нуево Диарио.

Судећи према информацијама из извештаја полиције, тело девојке је пронађено у суботу у касним вечерњим сатима, а за сада није познато како се трагедија догодила и шта је изазвало овај несрећни случај.

Такође се додаје да је један од комшија чуо плач и вриске 47-годишње жене, мајке покојне Михаеле Молине, а када је дошао на лице места и затекао девојку обешену у бесвесном стању, позвао је полицију.

Када је полиција и хитна помоћ дошла, могли су само да констатују смрт девојке.

Тело је пребачено на обдукцију, а истрагом ће бити утврђено да ли је реч о самоубиству у шта готово сви сумњају или се евентуално догодило нешто друго.

Мајка жртве тврди да њена ћерка никад није имала непријатеље, нити је са ким била у свађи, а није имала ни чудне промене у понашању.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс