Србија

ВУЛЕТИЋ ОБЈАВИО КОЛИКО БОГАТСТВО ПОСЕДУЈЕ ВУЧИЋЕВИЋ: Одмах је стигао одговор – ЛАЖЕШ, БОЛЕСНИ…

Професор на Правном факултету у Београду и доскорашњи потпредседник ФК Партизана др Владимир Вулетић изнео је данас тешке оптужбе на рачун главног и одговорног уредника Драгана Ј. Вучићевића, оптужујући га да има четири стана у Београду, кућу у Железнику и зграду од 4.623 квадратна метра, што је, како је рекао, око пола хектара градског грађевинског земљишта, које назива „њивама прве класе“. Вулетић је уз то приложио документа Републичког геодетског завода. Вучићевић је ове наводе демантовао преко свог налога на Твитеру.

На свом налогу на Твитеру „Партизанус Верус СПQР“, Вулетић је Вучићевића назвао „медијским Максом Лубурићем“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Добро дошли на Црно на бело ТВ. Данас на профином полиграфу налази се медијски Макс Лубурић, Драган Ј. Вучићевић, човек који као што добро знамо свима другима преконосира да ли су они зло и да ли су они некакви тајкуни. А највећи тајкун, највеће зло слугеранско, које масно наплаћује то што ради јесте господин Макс Лубурић, човек који истину сече истиносеком“, рекао је у свом обраћању Вулетић, а потом наставио:

„Па ево за њега неколико питања на профином полиграфу. Прво питање, да ли Макс Лубурићу имате стан од 140 квадрата у Земуну у готовини купљен од инвеститора правоснажно кривично осуђен. Питање број два, да ли на углу Доктора Велизара Косановића и Мис Ирбијеве имате стан и гаражу који је градио Ратко Митровић а завршио Звонко Веселиновићу. Треће питање, да ли имате стан у Паштровићевој, близу Хиподрама. Да ли четврти стан имате у Жарка Пуцара код помоћног терена ФК Чукарички од 151 квадрата и гаражу и најзад да ли поседујете 4.623 квадратна метра, што је око пола хектара градског грађевинског земљишта које називате некаквим њивама прве класе. Поред свега тога и да ли имате кућу у Железнику?“, упутио је питања Вулетић, Драгану Ј. Вучићевићу, а потом, у посту испод, објавио документа Републичког геодетског завода.

На то је убрзо реаговао и главни и одговорни уредник таблоида Информер:

„Ово није моје и нема никакве везе са мном. Лажеш, болесни педофилу“.

Извор: Нова