loading...
Регион

Затресао регион! МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ОТКРИО: Лично ћу доставити доказе за хапшење Ђукановића!

Главни специјални тужилац Миливоје Катнић је изјавио да би сигурно процесуирао Мила Ђукановића и Игора Лукшића о Комбинату алуминијума Подгорица ако би постојала сумња да су починили кривична дела.

Он је то саопштио на недавно одржаној конференцији за новинаре одговарајући на питање хоће ли саслушати председника државе Мила Ђукановића и бившег премијера Игора Лукшића поводом издавања државних гаранција КАП-у.

Иако је јасно да се ради о комичној констатацији, ипак, овако јавно изречене „храбре“ речи Катнића познатог по вођењу „праведних процеса“ заслужују сваку „похвалу“.

Тој „правди“ је понајбоље свједочио председник Демократске народне партије и један од лидера Демократског фронта, Милан Кнежевић којег је Катнић оптужио за тзв. државни удар.

Питали смо како коментарише поменуту Катнићеву изјаву, на шта је Кнежевић казао да ће му лично доставити доказе против Ђукановића.

„Ако је Катнић спреман да ухапси Мила Ђукановића, лично ћу му доставити доказе против њега, него се плашим да не „пуне“ какав север и све доказе из фиоке разнесе по Ћемовском пољу. А онда би опет морао да тражи од Владине комисије посебно стан само за чување доказа јер су им терасе и југовина потпуно овлажиле ЗКП„, рекао је Кнежевић за ИН4С.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/ИН4С