Србија

ДРАМА У МИЛОЧАЈУ! БРАТАНАЦ ЛЕПЕ ЛУКИЋ ЗАПРЕТИО: У кућу нећете, само СИЛОМ ћете ме отерати!

Драма око родне куће Лепе Лукић у селу Милочај код Краљева наставила се у последњих неколико дана. Иако је деловало да се Лепин братанац Раде Јовановић својим непојављивањем на јавној лицитацији, на коју је уредно био позван, одрекао куће, он сад, наводе извори, не жели некретнину да напусти и преда је Б. Ф., купцу те куће из оближњег села.

Како Курир ексклузивно сазнаје, нова власница је приликом надметања положила јемство, односно депозит у висини од 10 одсто процењене вредности куће од 1.750.000 динара, што је 175.000 динара. Као што смо већ писали, сама кућа је продата по цени од 60 одсто процењене вредности, што је мало више од 1.000.000 динара. Ипак, како сазнајемо из извора који је до детаља упућен у цео случај, у последњих 15 дана десиле су се врло непријатне ситуације по купца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Лепин братанац Раде је одлазио у неколико наврата код жене купца. Врши константан притисак на њу да му кућа остане. Служи се лажима, наводно чека неку исплату из Белгије, па кад то буде стигло, он ће њој платити трошкове. Испада да жена њему треба да верује на реч, што је сулудо. Испричао јој је и да је прича о лицитацији погодило и Лепу и њега, да су били у шоку и да нису спавали данима. Он се свим снагама труди да тешком животном причом покуша да је обрлати да она не исплати тај остатак, а жени ништа конкретно није понудио – прича нам добро обавештени извор.

Лепин братанац се три пута појављивао на вратима куће Б. Ф.

– Први пут кад је дошао, жена му је рекла да више не долази и да је не узнемирава. Упутила га је на свог адвоката, али то њега није спречавало да после неколико дана опет дође. Оптужио је и њеног адвоката да је наговара да му не изађе у сусрет. Кад је видео да она од те куповине неће одустати, почео је са претњама. Рекао јој је: „Ви у тај посед никада нећете ући, само ћете ме силом избацити!“ Он је спреман да приликом увођења ње као купца у посед направи сцену. Вероватно ће морати и полиција да буде умешана у све. Више пута ју је је узнемиравао телефоном. Махао јој је и неким признаницама, да је плаћао нешто банци. Њој је све то веома непријатно. Врло је близу одлуке да она ту кућу отуђи кроз једну хуманитарну аукцију и да средства која добије поклони за лечење неког детета или дому за незбринуту децу. Она се плаши, жени није свеједно, не би се тамо осећала пријатно. Такође је спремна и да му пружи још једну прилику после тог укњижења и уласка на посед, како би он то исплатио и повратио ако жели – додаје извор.

Жена која је купила Лепину кућу имала је непријатан разговор и са самом певачицом.

– Чуле су се прошлог петка. Она није тражила ништа од Лепе, само је људски и морално позвала пре него што уђе у посед. Лепа је викала на њу, била је веома непријатна. Рекла је да њу није брига за то, да је она њему кућу преписала и да може да запали све ако хоће – завршио је извор.

Подсетимо, Курир је први писао да је родна кућа певачице Лепе Лукић у селу Милочај код Краљева продата на јавној лицитацији по цени од милион динара због дуга који је њен братанац направио према банци.

Лепа бесна на братанца

Рекла сам му да ми се не обраћа, ојадио ме је Позвали смо Лепу, која није хтела да превише коментарише актуелну ситуацију.

– Немојте ме више звати због те куће. Ја немам више ништа са тим. То је Радетов проблем. Рекла сам му да ми се више не обраћа, ако је лагао и није плаћао, нек узму. Дала сам му ту кућу, свашта сам му давала, и новац и све, а он ме је ојадио. Катастрофа – кратко нам је рекла Лепа, па прекинула везу.

Извор: Курир.рс/А.П.