Србија

ХИТ НА ИНТЕРНЕТУ: Сви причају о потезу бака Живке у „Слагалици“ (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Најпознатији српски квиз „Слагалица“ често изнедри легендарне такмичаре, чији се потези препричавају данима. Живка Радовановић, која је учестововала у синоћној епизоди, остаће упамћена по шмекерском гесту који се ретко када чује у квизу. Наиме, она је понудила извињење свом противнику због свог одговора који није био баш спортски.

У „Слагалици“ су јуче своје знање одмерили Живка Радовановић и Миладин Шакић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Епизода је почела са Живкиним вођством, јер је била боља у прве две игре. У игри „Мој број“ показала је колико је досетљива.

Наиме, тражен је био број 404, а понуђени су били бројеви 8, 2, 1, 9, као и цифре 15 и 75.

Миладин, који је имао предност у овој игри, није успео да израчуна тражени број, па је брзоплето рекао 75. Живка је након тога, сасвим логично, понудила 90 – јер ни она није имала тачан број.

Тај потез јесте помало неспортски, али у питању је такмичење и сваки поен је важан.

Међутим, Живка је препознала да је урадила нешто непоштено, па је на крају епизоде упутила извињење противнику.

Иначе, Живка Радовановић је завршила епизоду са 99 поена, а Миладин Шакић са 127 – до преокрета је дошло у игри „Ко зна зна“.

Без обзира на пораз, Живкин леп гест на крају епизоде свакако је за памћење, јер се ипак многи не би извинили што су брзом домишљатошћу украли који поен противнику.

Уписала се у легенду култног квиза – баш као и такмичар којем је звезда била у „у срцу“, као и учесник квиза који је баш драматично покушавао да притисне тастер брже од противника.

Извор: Нова