Русија

ЈЕЗИВЕ ТВРДЊЕ! Велика завера против Путина је спремна – Ево шта завереници смерају и ко их води…

Економиста Михаил Хазин недавно је изјавио да се представници такозване либералне елите спремају да покрену побуну и супротставе се руководству Русије.

Михаил Хазин верује да се у блиској будућности, у Русији, може развити озбиљна борба између представника такозване либералне елите и присталица државе независне од Запада.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Први, према речима стручњака, желе да се отарасе руског председника Владимира Путина и оживе у земљи неки привид монархије са директном потчињеношћу Ватикану и европској аристократији.

Овакво стање ствари не одговара другима. Као што је приметио Хазин, иберали се можда неће ограничити на промишљене саботажне политике како би погоршали социјално-економску ситуацију у земљи и покушаће да организују бум.

Истина, такав корак вероватно неће бити овенчан успехом и почеће одмазде либерала. Са великим степеном вероватноће, изјавио је стручњак, чишење ће се извршити према сценарију 30-их година XX века.

Истовремено, стручњак одавно говори да руски либерали дуги низ година делују у интересу не Русије и њених грађана, већ налогодаваца из Сједињених Држава.

Будући да последњим није потребна јака Русија, неће се зауставити ни пред чим како би постигли свој циљ – да направе својеврсни повратак у 90-те. С тим у вези, приметио је Хазин, већ је примљен задатак из иностранства, да се пољуља социјално-економска ситуација у земљи.

„Вазали страних господара“ у настојању да брзо постигну свој циљ изабрали су најједноставнији, али истовремено и врло ефикасан начин. Говоримо о снижавању животног стандарда руског становништва кроз нагли раст цена за готово читав асортиман добара.

Доводећи земљу у стање хаоса, провокатори који делују у интересу Запада брзо ће усмерити енергију разљућених маса у правцу који им је потребан. Конкретно, организујући протесте против руководства Русије.

Што је најзанимљивије, приметио је економиста, припреме за спровођење овог плана већ су у току.

Према речима Хазина, на то указује намера Министарства финансија Русије и Централне банке да у блиској будућности подстакну девалвацију рубље. Након тога ће доћи до наглог пораста цена цивилних производа, резимирао је стручњак.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs