Србија

МАРИНА ОСТАВИЛА ДАРКА: Венчања неће бити, раскинули смо а ово је разлог

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић и Марина Гагић дефинитивно су ставили тачку на своју везу, а све то је јавности открила певачева, сада већ бивша вереница.

Дарко је, наиме, недавно изјавио да су он и Марина заказали свадбу за 24. јун, међутим Гагићева је све то демантовала и истакла да су њих двоје раскинули веридбу, те да венчања неће бити.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, два су кључна разлога због којих Марина није хтела да се помири са Лазићем, иако ју је већ дуго молио да се врати у њихову кућу у Брестачу коју је она напустила са сином Алексејем.

– Марина је мислила да ће се Дарко након рођења сина, али и несреће коју је имао, смирити и да му неће падати на памет да поново „дивља“, међутим након неког времена је схватила да се он никада неће променити. Много пута му је прелазила преко сличних ствари, када је кући долазио мортус пијан… Обећавао јој је и говорио да ће се променити због ње и сина, али све је било узалуд – каже извор из Брестача за „Блиц“ и додаје да је други разлог био тај јер је Дарко стално био у друштву неких атрактивних жена, што је Марини већ почело превише да смета.

„Ми нисмо ни заказали свадбу да бисмо је отказали. Дарко и ја не живимо заједно већ сигурно 4 месеца. Разлози су јасни. Сматрам да му не приличи овакво понашање, али Боже мој, његов живот, његова ствар“, рекла је Марина за „Курир“ након што је певач усликан на јахти са атрактивним црнкама.

Извор: Блиц/Курир