Србија

Направио хаос! ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ УЛЕТЕО У МАРИЋЕВ СТУДИО, ПЛАКАО И КУКАО: Шутирао сам полицијска кола, али им нисам викао „КЕРОВИ“!

Јовановић је, готово на ивици суза, кукао у програму код Марића како је претходно нападнут и како се читав инцидент догодио испред његове зграде у којој живи.

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић гостовао је у Јутарњем програму код Миломира Марића и видно узнемирен испричао шта се догодило синоћ када је демолирао један локал брзе хране.

Јовановић је, готово на ивици суза, кукао у програму код Марића како је претходно нападнут и како се читав инцидент догодио испред његове зграде у којој живи.

– Моја породица је била угрожена. Не могу да повлачим пред свима. Нечије дете ће тако да страда. Моја породица је већ била на мети хулигана – причао је плачним гласом Јовановић.

Он је изразио жаљење због невиних људи који су радили у локалу и гостију који су били узнемирени када је Јовановић разбио стакло на објекту.

– Шутирао сам и полицијски аутомобил. Признајем, јесам. Нисам им викао „керови“. Ти полицајци су били са мном целу ноћ и смиривали ме, рекли су ми: „Били су људи, сведочили да си нападнут. Смири се“. Како да се смирим? Питао сам њих, ево питам сада и вас како да се смирим – рекао је видно узнемирени Јовановић.

Чеда Јовановић демолирао локал на Новом Београду

Подсетимо, Јовановић је синоћ око 22 часа гађао каменом један локал брзе хране након свађе, након чега је одвезен полицијским возилом. Његова жена је такође аутомобилом кренула за њима у пратњи адвоката.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јун 2021.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930