Регион

НАСТАО ХАОС! Ћерке Здравка Кривокапића: То је чист линч, страшно је да нас неко тера да напустимо Србију

Ћерке премијера Црне Горе Здравка Кривокапића упутиле су данас медијима саопштење у коме наводе да се после писања појединих београдских таблоида и „хајке која је покренута“ на њихову породицу, а од данас, и на њих две лично, не осећају сигурно и да су о свему обавестиле црногорске институције које се баве безбедношћу.

Оне додају да је страшно да их неко тера да напусте Србију.

„Са неизмерним жаљењем констатујемо да је хајка која је покренута на нашу породицу, од данас и на нас две лично, учинила да се не осећамо сигурно и да је наш даљи боравак у Србији за нас неизвестан“, навеле су ћерке црногорског премијера.

Наглашавају да су о свему обавестиле институције које се баве безбедношћу у Црној Гори.

„Тренутно смо у Црној Гори, а да ли ћемо напустити Србију и Београд одлучићемо после консултација са породицом и службама које у Црној Гори процењују нашу безбедност“, навеле су оне.

Кривокапићеве ћерке додају да разумеју да политика на Балкану понекад подразумева и понеку тежу реч, али, наводе, да то што се кроз медије у Србији ради њиховој породици, више није политика.

„То је чист линч. Нас нико није терао да одемо у Београд и почнемо да се професионално остварујемо. Учиниле смо то из љубави. Зато је страшно да нас сада неко тера да напустимо државу и град које смо волели као своје“, навеле су оне.

Наводе да желе да захвале свим пријатељима у Србији, свим добрим људима који су их звали да им пруже подршку и кажу да су у Србији добродошле, пренео је Танјуг.

Ту Србију и тај Београд смо зато и изабрале за место у којем желимо да живимо.

 

Извор: rs.sputniknews.com