Регион Србија

НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ: Пијани полицајац потегао пиштољ на Радуљицу, настао хаос

Озбиљан инцидент догодио се у Републици Српској!

Пијани полицајац на дужности потегао је пиштољ на српског кошаркаша Мирослава Радуљицу, сазнаје „Српска инфо“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кошаркаш је успео да му отме оружје, а онда се у инцидент наводно умешао још један полицајац, који је познат по недоличном понашању.

Већи инцидент спречили су припадници Јединице Жандармерије, који су ухапсили инспектора С. Ш., а све се то дешавало на „Јањском сабору“, код манастира Глоговац у Шипову.

О хапшењу инспектора огласили су и из Полицијске управе Мркоњић Град, не откривајући превише детаља о овом случају.

Они су истакли да је С.Ш. осумњичен за кривично дело угрожавање сигурности.

Радуљица је био на сабору под једним шатором у друштву рођака.

„Тада је под исти шатор дошао и инспектор С. Ш., који је био у друштву још неких полицајаца. Када је видио Радуљицу он је пришао њему и тражио да се фотографишу. Радуљица је то одбио и тада је овај инспектор направио прави скандал“, истиче извор Српске инфо.

Полицајац је извадио пиштољ и почео да прети Радуљици.

„Радуљица се очигледно није препао овог полицајца, него му је отео пиштољ. Тада се у сукоб умијешао још један инспектор, који је био у друштву са С. Ш. Он је напао Радуљициног рођака. У цео случај тада су се умешали припадници Жандармерије и ухапсили пијане колеге“, додаје извор.

Подсетимо, бивши капитен репрезентације због повреде није на располагању селектору Игору Кокошкову за квалификациони турнир за Олимпијске игре, који се од 29. јуна до 4. јула игра у Београду.

Извор: Курир спорт/Српска инфо