Србија

ПОЈАВИО СЕ НОВИ СНИМАК ЧЕДИНОГ ДИВЉАЊА, СЦЕНА КАО НА ФИЛМУ: Јовановића опколило шест полицајаца

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић прексиноћ је, нешто пре 22 сата демолирао је локал брзе хране Пончо у Новом Београду после чега је дао изјаву у полицији.

На друштвеним мрежама појавио се још један снимак на ком се види како Јовановић након инцидента гура полицајце, а потом се забринуто ослања на њихов аутомобил.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На новом снимку из ноћи када је Јовановић направио хаос на Новом Београду после сукоба са вођама навијачке групе „Хијене“ у локалу брзе хране, види се како лидер ЛДП-а, док је окружен бројним полицајцима, шутира паркирани аутомобил, држи се за главу, гура полицајца…

Подсетимо, политичар и бизнисмен Чедомир Јовановић се у среду увече у локалу брзе хране на Новом Београду сукобио са двојицом припадника навијачке групе „хијене“, Радетом Дуњићем и Урошем Аврамовићем.

Јовановић је након расправе с њима разбио стаклена врата ресторана брзе хране „Пончо“, шутирао је неколико аутомобила – међу којима и полицијски – и на крају је после увиђаја патролним џипом интервентне јединице одвезен у полицијску станицу Нови Београд, из које је убрзо пуштен.

Извор: srbijadanas.com