loading...
Србија

ПОЈАВИО СЕ НОВИ СНИМАК ЧЕДИНОГ ДИВЉАЊА, СЦЕНА КАО НА ФИЛМУ: Јовановића опколило шест полицајаца

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић прексиноћ је, нешто пре 22 сата демолирао је локал брзе хране Пончо у Новом Београду после чега је дао изјаву у полицији.

На друштвеним мрежама појавио се још један снимак на ком се види како Јовановић након инцидента гура полицајце, а потом се забринуто ослања на њихов аутомобил.

На новом снимку из ноћи када је Јовановић направио хаос на Новом Београду после сукоба са вођама навијачке групе “Хијене” у локалу брзе хране, види се како лидер ЛДП-а, док је окружен бројним полицајцима, шутира паркирани аутомобил, држи се за главу, гура полицајца…

Подсетимо, политичар и бизнисмен Чедомир Јовановић се у среду увече у локалу брзе хране на Новом Београду сукобио са двојицом припадника навијачке групе “хијене”, Радетом Дуњићем и Урошем Аврамовићем.

Јовановић је након расправе с њима разбио стаклена врата ресторана брзе хране “Пончо”, шутирао је неколико аутомобила – међу којима и полицијски – и на крају је после увиђаја патролним џипом интервентне јединице одвезен у полицијску станицу Нови Београд, из које је убрзо пуштен.

Извор: srbijadanas.com