Србија

Потпуно неочекивано! РТС БЕЗ „РАДНЕ АКЦИЈЕ“: Тамара Грујић дала отказ, ШОКИРАЋЕТЕ СЕ КАД ВИДИТЕ НА КОЈУ ТЕЛЕВИЗИЈУ САД ПРЕЛАЗИ!

Позната водитељка Тамара Грујић и Прва телевизија настављају заједно са најлепшим радним акцијама којима ће обрадовати многе породице чији се домови трансформишу у не само боља већ и сигурнија места за живот.

Тамара и њен вредан тим радили су претходних месеци напорно, а популарна водитељка свој повратак на Прву телевизију доживљава као повратак у детињство:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Драго ми је што након свих година одржавамо тај дух и добру енергију. Оно што је најважније јесте да се наше акције настављају. Проширујемо своју породицу и имамо више пријатеља који ће да нам помогну, дивно је да се акција одржала све ове године и што покушавамо да будемо све бољи и бољи. А баш сада када се враћамо кући (Прва ТВ) бићемо најдаље од Београда, имаћемо најкомпликованије и најемотивније акције које нас очекују и искрено се надам да ће гледаоци уживати у нашим новим акцијама – каже Тамара.

Снимили смо 14 епизода, помогли смо 13 породица које живе у енклавама на Косову и Метохији и реновирали смо једну основну школу. Био је прави изазов овако захтевну емисију у организацијском смислу урадити у енклавама. Покушали смо да покажемо шта све постоји на Косову, да то нису само цркве и манастири. Пренећемо гледаоцима како људи живе, какав однос имају са припадницима других нација. Срушићемо бројне табуе, а мислим и да ће због места на ком се налазимо ово бити и најемотивније епизоде до сада – открила је Тамара у најави једанаесте сезоне коју ћемо од јесени гледати на Првој телевизији.

Популарну водитељку гледаоци обожавају, хвале њену скромност, челичну вољу и упорност да се помогне и онда када се чини да је то немогуће.

Радује се новој сезони за коју каже да се разликује у односу на све претходне по томе што имају веће изазове, веће куће за обнову али и већу помоћ како грађевинску тако и новчану.

– Драго ми је да једна комерцијална телевизија са националном фреквенцијом може да испрати овакву емисију и што су нам максимално изашли у сусрет и продуценти и власници телевизије. Јако сам срећна и што сам сада и продуцент ове емисије што раније нисам била, тако да је сада све комплетно. Могу да се опустим и размишљам само креативно. Колико год да је тема сваке емисије слична, радимо кућу, представљамо крај и занимљиве људе, промовишемо неке лепе вредности, солидарност, љубав, емпатију. Ипак, свака породица је нова, па је због тога и свака епизода оригинална. У том смислу ми баш и није лако – истакла је водитељка.

Познато је да Тамара воли да помаже својој екипи на терену али како истиче, кречење јој је најомиљенији део посла.

– Мозак на отаву и нема прашине – кроз осмех каже шармантна водитељка и додаје да с нестрпљењем ишчекује нову сезону која ће стартовати у септембру, преноси Телеграф.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс