Регион

СНИМАК КОЈИ ЈЕ ЗАПАЛИО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ: „Значи, то је та Гара“

Фото: Твитер принтскрин

Песма „Вакцина“ од Гоци бенда, постала је прави балкански хит и до сада је снимљено безброј видео снимака на тему, али једна анонимна госпођа, претендује да постане заштитни знак и синоним за ову нумеру. Наиме, она је на једном весељу толико пала у севдах, да је почела да тверкује, пузи и више него заводљиво игра и то на самом поду.

Након што се појавио на друштвеним мрежама, снимак је за веома кратко време постао виралан и то захваљујући анонимној девојци која се и више него опустила током трајања нумере. Наиме, да ли услед атмосфере или које чашице више, она је прво почела да задиже сукњу на плесном поду, да би након тога кренуло и тверковање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Плесу“ ни ту није био крај, пошто је у једном тренутку, девојка легла на леђа и почела да маше ногама док јој је скуња пала све до струка, откривајући и више него што је вероватно желела.

Испод снимка на друштвеним мрежама, корисници су били подељеног мишљења. Наиме,док је једнима овакав начин понашања био смешан, други су писали како су пријатељи девојке морали да реагују и да је спрече у бламирању, уместо што су извадили мобилне телефоне да би је снимали. Да смо се претходне године ужелели неког весеља – јесмо, али ова девојка је дефинитивно хтела максимално да искористи провод. И постала хит.

Извор: Блиц