Србија

Шокантно! ПРОНАЂЕНО ТАЈНО ОПРОШТАЈНО ПИСМО ЏЕЈА РАМАДАНОВСКОГ: Певач предосетио да ће умрети, а ево коме је оставио наследство!

Прошле године, 6. децембра напустио нас је легендарни Џеј Рамадановски, а како пишу домаћи медији, недавно је навадно пронађено тајно писмо које је певач написао за живота.

Џејев пријатељ је наводно открио да је Рамадановски осетио да се нешто дешава и да је зато вероватно и написао писмо у ком је навео коме оставља наследство, као и шта га је пред крај живота мучило.

Како се наводи, у писму стоји да млађој ћерки Марији оставља наследство, јер је Ана збринута, има мужа и двоје деце и зна да је она спокојна и обезбеђена. Како кажу, на Марију је Џеј био слаб и да је она била до самог краја уз њега. Такође, певач је наводно написао и да би волео да Марија крене његовим стопама, те да нађе поштеног момка који ће је чувати, а да све што има оставља њој. Био је срећан због породице коју има и да такав, срећан, одлази на онај свет.

– Навео је да га корона баш мучи, да је тужан што људи умиру и што смо затворени, њега је то убијало. Ја сам негде сигуран да га је цела ситуација у којој смо се нашли пореметила и убрзала његову смрт. Поред породице навео је доста људи који су били уз њега и којима је захвалан. Писмо је јако емотивно. Нисам ни питао ко га је пронашао, чини ми се да су га нашли у стану у ком је живео са Андријаном. Знам да ће породица све што је написано да испоштује – рекао је Џејев пријатељ за Стар, преносе медији.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/С.М./Star