Србија

Србија у неверици! ДА ЛИ ЈЕ ЗОРАН НАМЕРНО ИСКЉУЧИО ТЕЛЕФОН? Вештак на суђењу изнео детаље о ноћи кад је убијена Јелена Марјановић

СТРУЧНИ сарадник одбране и вештак Саша Савић оспорио је на данашњем наставку суђења Зорану Марјановићу, оптуженом за убиство супруге Јелене, просторновремеснко вештачење обављено по налогу тужилаштва, да је у критично време оптужени супруг намерно искључио мобилни телефон.

Савић је овим подржао и стао иза налаза Телекома, који је достављен суду, а из кога проистиче да се на мрежи региструје када неко намерно искључи апарат или га стави на „авио мод“. У Вишем суду у Београду, води се поступак против Марјановића, који је оптужен да је 2. априла 2016. године на насипу у Црвенки у Борчи, убио своју супругу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Савић, стручни саветник за телекомуникације, тврдио је и да Зоранов телефон није био искључен, док је судски вештак кога је ангажовало Тужилаштво, инсистирао, као и претходних неколико пута, да је то намерно урађено.

Према Телекомовом извештају, а и тврдњама саветника, Зоран није ни на који начин угасио свој телефон. На јучерашњем суђењу је било доста напето, а расправа између стручног саветника и вештака трајала је дуже од три сата.

Иначе, тужитељка је упитала стручног саветника одбране да ли је он учествовао у изради извештаја Телекома, који је доставио суду, на шта је он рекао да није. Наредно рочиште заказано је за 16. септембар када би требао да се појави Ђорђе Маровић радник Телекома, који је потписао налаз и мишљење ове мобилне мреже.

 

 

 

Извор: Новости.рс