Србија

Србија у неверици! ИСПОВЕСТ РОДИТЕЉА СИЛОВАНЕ ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ БОГАТИЋА: Све кренуло по злу кад је стигла торта, изговорила је ове речи и пала!

В. Ћ, отац девојчице (12) коју је у суботу на прослави рођендана у Богатићу код Шапца сексуално напаствовао А. И. (38), његов радник испричао је детаље овог случаја.

– Позвао је да се прошетају и она је кренула. Кренула је јер му је веровала, јер на њега и на остале запослене гледа као на породицу. А онда ју је сексуално злостављао.

Како су родитељи девојчице причају осумњичени им је сваког дана био у кући, звали су га сином, сматрали породицом.

– Хлебом сам га хранио, њега и целу породицу, жену, дете, оца, мајку. Свакога дана нам је био у кући, гледали смо га као свог, она га је гледала као члана породице, ја сам га звао “сине”, мој син га је звао братом. Никад ништа нисмо приметили, према њој никад није био лош. Јуче ми радници кажу, месец дана је оштрио неки нож сваки дан, и нашао сам га у радионици, како, зашто, шта је њим хтео, не знам – прича В.Ћ.

Он је објаснио да је кобна ноћ протицала без проблема, да су сви били весели и да ништа није указивало на то које су биле намере осумњиченог А. И.

– Били смо на прослави пунолетства код колегиног сина, сви смо дошли с породицама само он сам. Седео је две столице од мене. Не пијем, пратио сам ситуацију, али ништа нисам приметио, не би ми промакло сигурно да је из било чега могло да се наслути шта му је на уму. Све је било у реду док није дошла торта, тада је искористио гужву – прича отац.

Она се са тада, наставља он, играла са другом децом на платоу испред сале за прославе.

– Он је тада нестао. Није га било неко време, мислио сам у тоалету је, изађем, нема га, питам друге нико га није видео – каже.

За то време осумњичени је пронашао девојчицу међу другом децом и позвао је у шетњу.

– Позвао је да се прошетају и она је кренула. Кренула је јер му је веровала, па сваки дан нам је у кући био, она на њега и на остале запослене гледа као на породицу – каже отац и додаје:

– Ништа није ништа схватала. Дошли су до неког аута и ту је напао… Она се препала, шокирала се, није могла да врисне, да позове помоћ, изгубила је глас. У једном тренутку када је јако заболело вриснула је, скочила, нисам сигуран, отргла се.

Он се тада понашао, укључује се у разговор девојчицина мајка С.Ћ., као да се ништа није десило.

– Тад јој је рекао да се враћа у салу, а да она дође за десетак минута и да никако никоме не говори шта се десило, посебно не тати – објаснила је она.

Девојчица је, кажу, покушавала да им јави шта се десило, слала је поруке мами и тати, али оне нису стизале, а онда је позвала брата.

– Она нам је слала поруке, али те поруке, видите како се то намести, нису стизале. Супругу је стигла јуче. “Страшно је, изађи”, то је написала, а мени порука није стигла до сад, а у њеном телефону пише да су послате. Рекла је да се сетила да од музике нећемо чути, па је зато одмах позвала брата – с болом у гласу прича девојчицина мама и додаје:

– Дошао је, имам ту слику у глави, са осмехом на лицу, срећан, раширио руке и загрлио мог мужа и још двојицу… А онда ми је зазвонио телефон.

Тада је сазнала шта се догодило, изашла је и пронашла девојчицу која је од шока једва изустила.

– Син ме је позвао, рекао је да брзо изађем и да је пронађем. “Шта је било”, питам, он каже “Страшно је, нешто се страшно десило, само је нађи”. Ја сам изјурила, ишла је према мени, тресла се, тетурала, питала сам је шта је, а она је вриштала, плакала, онда ми је рекла “Мама, Мачак ме је силовао!”, питала сам је да понови, она је дете, да ли зна шта то значи, “Шта ти је урадио, је л те пољубио?”, одговорила је: “Мама, све ми је урадио”, све ми је било јасно. Тад се онесвестила – једва је описала ову сцену, коју како каже, никада неће из сећања моћи да избрише, девојчицина мама.

У помоћ им је, прича, притекао један од радника.

– Изашао је један од радника, донео воду полили смо је, освестили, рекла сам му да остане са њом док одем по мужа. Ушла сам у салу, позвала супруга, излетео је, а њему сам викнула само “Мачак, убићу те” и истрчала. Супруг је видео дете, схватио је и кренуо да га нађе, али он је, знајући да знамо, кад сам му оно рекла побегао. Бежао је кроз задњи део сале, пробио је врата – испричала је С. Ћ.

Према њеним речима, њено дете сада је сенка оног детета какво је била.

– Прво није била свесна, до недеље поподне се држала, а од тад плаче, тресе се. Плаши се људи, каже ја више никоме не верујем. Од оне живахне, веселе девојчице, пуне живота… Ангажовали смо психолога, сада све морамо да урадимо да преброди трауму. Ја се нећу смирити док га не казне – наглашава она.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/Блиц