Србија

Србија у неверици! У ВЕЉИНОЈ КУЋИ СМРТИ ПРОНАЂЕНА УНИФОРМА ЗА ХИРУРГЕ! Оно што је на њој писало, ШОКИРАЛО ЈЕ ИСТРАЖИТЕЉЕ!

Истражитељи новим прегледима куће у Ритопеку, коју су користили припадници суровог клана, пронашли још доказа бруталних злочина

У кући у Ритопеку код Београда, у којој су, како се сумња, припадници криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића брутално мучили, а потом и убили најмање четворицу мушкараца који се воде као нестали, полиција је пронашла ручни фрижидер на ком има трагова крви!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ручни фрижидер био је у поткровљу, а на његовом поклопцу и унутрашњости нађени су трагови крви, па је он послат на вештачење како би се утврдило чија је крв. Осим фрижидера, истражитељи су накнадним претресима куће страве пронашли и друге предмете, а међу њима је и одело за хирурге.

– Оно што је посебно запрепастило истражитеље јесте проналазак зелене хируршке униформе, на којој је било исписано име „Немања Васк“. И ова униформа, коју иначе носе лекари током операција, послата је на вештачење и стручњаци би требало да утврде коме је припадала и ко ју је носио – каже саговорник Курира.

Подсетимо, истражитељи сумњају да су жртве, које су осумњичени намамили у кућу у насељу поред Београда, брутално мучене, касапљене, а потом убијане и млевене у машини. Њихове остатке, како се сумња, осумњичени су износили и бацали у Дунав, али и наводно правили ћевапе, на конто чега се спрдао бивши потпредседник ФК Партизан Владимир Вулетић.

– Још током првог претреса куће истражитељи су нашли капљице крви у готово свим просторијама, од улаза, преко дневне собе и купатила, спаваћих соба, али и у гаражи. Осим секире, електрошокера, лепљиве траке, хируршких рукавица, недавно су у том објекту нађени и други трагови који упућују на то да су почињена најмонструознија кривична дела. Откривен је чак и ручни фрижидер, који је одмах послат на анализу, нарочито када се узме у обзир да су наводно од убијених и самлевених жртава осумњичени правили ћевапе и слали их у Црну Гору – открива извор.

Да ли је ручни фрижидер био спреман за нову жртву, како додаје, показаће даља истрага и анализа свих до сада изузетих доказа, али и искази појединих припадника криминалне групе. Према његовим речима, поред ручног фрижидера, у гаражи је пронађен још један, обичан фрижидер, на ком су такође биле крваве мрље.

Преглед куће у Ритопеку, чији је власник осумњичени Владе Драганић, како додаје извор, показао је да су највероватније после сваког злочина хемијским средствима детаљно брисани трагови из куће.

– Ипак, нису успели да уклоне све. Сумња се да су поједине просторије, укључујући и ону скривену, у којој је била машина за млевење, кречили после сваког коришћења, а истражитељи су пронашли молерски ваљак. Поред ваљка, одузета су и баштенска црева, рукавице и ножеви. Сви ови предмети су на вештачењу – додаје извор.

Подсетимо, Вељко Беливук, Марко Миљковић и припадници њиховог клана ухапшени су 4. фебруара и налазе се у притвору.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс