loading...
Србија

Србија у неверици! У ВЕЉИНОЈ КУЋИ СМРТИ ПРОНАЂЕНА УНИФОРМА ЗА ХИРУРГЕ! Оно што је на њој писало, ШОКИРАЛО ЈЕ ИСТРАЖИТЕЉЕ!

Истражитељи новим прегледима куће у Ритопеку, коју су користили припадници суровог клана, пронашли још доказа бруталних злочина

У кући у Ритопеку код Београда, у којој су, како се сумња, припадници криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића брутално мучили, а потом и убили најмање четворицу мушкараца који се воде као нестали, полиција је пронашла ручни фрижидер на ком има трагова крви!

Ручни фрижидер био је у поткровљу, а на његовом поклопцу и унутрашњости нађени су трагови крви, па је он послат на вештачење како би се утврдило чија је крв. Осим фрижидера, истражитељи су накнадним претресима куће страве пронашли и друге предмете, а међу њима је и одело за хирурге.

– Оно што је посебно запрепастило истражитеље јесте проналазак зелене хируршке униформе, на којој је било исписано име “Немања Васк”. И ова униформа, коју иначе носе лекари током операција, послата је на вештачење и стручњаци би требало да утврде коме је припадала и ко ју је носио – каже саговорник Курира.

Подсетимо, истражитељи сумњају да су жртве, које су осумњичени намамили у кућу у насељу поред Београда, брутално мучене, касапљене, а потом убијане и млевене у машини. Њихове остатке, како се сумња, осумњичени су износили и бацали у Дунав, али и наводно правили ћевапе, на конто чега се спрдао бивши потпредседник ФК Партизан Владимир Вулетић.

– Још током првог претреса куће истражитељи су нашли капљице крви у готово свим просторијама, од улаза, преко дневне собе и купатила, спаваћих соба, али и у гаражи. Осим секире, електрошокера, лепљиве траке, хируршких рукавица, недавно су у том објекту нађени и други трагови који упућују на то да су почињена најмонструознија кривична дела. Откривен је чак и ручни фрижидер, који је одмах послат на анализу, нарочито када се узме у обзир да су наводно од убијених и самлевених жртава осумњичени правили ћевапе и слали их у Црну Гору – открива извор.

Да ли је ручни фрижидер био спреман за нову жртву, како додаје, показаће даља истрага и анализа свих до сада изузетих доказа, али и искази појединих припадника криминалне групе. Према његовим речима, поред ручног фрижидера, у гаражи је пронађен још један, обичан фрижидер, на ком су такође биле крваве мрље.

Преглед куће у Ритопеку, чији је власник осумњичени Владе Драганић, како додаје извор, показао је да су највероватније после сваког злочина хемијским средствима детаљно брисани трагови из куће.

– Ипак, нису успели да уклоне све. Сумња се да су поједине просторије, укључујући и ону скривену, у којој је била машина за млевење, кречили после сваког коришћења, а истражитељи су пронашли молерски ваљак. Поред ваљка, одузета су и баштенска црева, рукавице и ножеви. Сви ови предмети су на вештачењу – додаје извор.

Подсетимо, Вељко Беливук, Марко Миљковић и припадници њиховог клана ухапшени су 4. фебруара и налазе се у притвору.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс