Србија

СРБИЈУ И ДАЉЕ ТРЕСЕ СЛУЧАЈ КАНТРИМЕН! Снежана Дивац урадила нешто сумњиво у своју одбрану

Снежана Дивац која је довођена у везу са саобраћајком у којој је 2014. страдао Лука Јовановић, тек сада испричала да је преко шнајдерке ступила у контакт са породицом погинулог младића

Снежана Ана Дивац, супруга прослављеног кошаркаша Владе Дивца, проговорила је о афери „кантримен“, саобраћајној несрећи која се догодила у јуну 2014. у којој је настрадао Лука Јовановић (21) на Бранковом мосту у Београду, где је први пут навела како је преко своје шнајдерке ступила у контакт са породицом погинулог младића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Случај „кантримен“ годинама интригрира јавност и поред тога што је за несрећу осуђен возач „кантримена“ Марко Милићев, који је пре две године изашао на слободу, јер се причало како је Снежана Дивац „умешана у аферу“ и да се иза свега крије „нешто сумњиво“. Подсетимо, у то време причало се да је аутомоби којим је ударен младић наводно био њен.

Након седам година Снежана Дивац дала је исповест за „Недељник“ у коме наводи да је из новина сазнала да је доводе у везу са несрећом и да је тада била у Доминиканској Републици.

Путовање душе

Снежана је објаснила како и преко кога је ступила у контакт са родитељима покојног младића, а то је била њена шнајдерка, иначе, дугогодишњи пријатељ Јовановића. – У тим месецима ми се кума удавала и ишла сам код шнајдерке у Београду да ћерки и мени направи хаљине за венчање. Шнајдерка код које сам ишла, испоставило се, била је дугогодишња пријатељица родитеља Луке Јовановића. Они су се код ње распитивали како сам се ја понашала пре и после његове погибије – каже Дивац за Недељник и наставља: – Она им је рекла да сам се нормално понашала и замолили су је ако може да им да њихов телефон и да би волели са мном да попричају, јер многе ствари им нису јасне и више никоме ништа не верују. Дала ми је њихов број телефона и замолила да се јавим. Дивац истиче да је тек након три месеца позвала Јовановиће. – Било ми је глупо да их позовем, али ми је било глупо и да се не јавим. Двоумила сам се шта да радим. Дошла сам мојим „минијем“ и паркирала испред фризерског салона његове маћехе да би и својим очима видела да возим „мини-морис“ – каже она и додаје да је на састанак понела књигу „Путовање душе“, рачунајући да ће их то утешити.

Извир: Курир