Свет

Стравично! ПОЛИЦИЈА И ХИТНА ПОМОЋ У ДОМУ СЛАВНОГ ГЛУМЦА! Данима се дешавају јако ЧУДНЕ ствари, уопште није добро!

Своју 20 година млађу супругу покушао је да заведе клише изјавом „Ја ћу бити отац твоје деце“, а то му је на крају и успело. Глумац Мајкл Даглас (76) глумица Кетрин Зита Џонс већ неко време имају проблема у браку, писали су бројни таблоиди. Ипак, овај холивудски пар још увек траје, док на површину испливавају неки нови детаљи о њиховом животу.

Нажалост, изгледа да су фанови са разлогом били забринути за његово здравље, а сад страхују још и више. У дому славног пара интервенисала је полиција и Хитна помоћ, открио је магазин In Touch.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Људи унутар куће били су забринути за Мајклово здравље, јер се понашао необично и сматрали су да му треба лекарска помоћ”, рекао је неименовани инсајдер.

Блиски извори су овом магазин открили и да није био добро по питању менталног стања, али детаље о томе шта се тачно догодило, медији нису добили, иако се нагађа да се карантин узрокован пандемијом коронавируса лоше одразила на њихов брак.

О његовом стању се причало недавно, када су пријатељи постали забринути због могућег повратака алкохолу, а својевремено се борио и с раком грла.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com

Ознаке