Србија

Ужас! ОДВЕО ЈЕ ИЗА САЛЕ, СВИ СУ ПОЧЕЛИ ДА ГА ЈУРЕ! Манијак из Богатића се цело вече веселио са родитељима девојчице коју је покушао да силује!

Мушкарац И.А. (39) из Белотића ухапшен је због сумње да је сексуално злостављао девојчицу (12) у суботу, на прослави рођендана у Богатићу где су били гости. Како сазнаје Блиц, напасник је запослен у фирми девојчициног оца

Покушај обљубе догодио се на прослави пунолетства на којој су гости били девојчица и њена породица, као и осумњичени И. А, који је њихов радник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Била је са мамом и татом, а он је био сам, његову породицу нисам видела. Седели су за истим столом, све време су се веселили заједно, играли. Дете га познаје јер ради код њих и он је то искористио – започела је причу саговорница која је била присутна на прослави.

Према њеним речима, И.А. је девојчицу намамио у оближњи парк.

– Тај парк се налази на два минута од сале у којој је рођендан организован, ваљда је ту одвео или негде иза сале, у сваком случају налазили су се у непосредној близини. То како је извео и како је намамио, као и то како су људи приметили да нешто није у реду нисам сигурна – наставила је потресена саговорница.

Славље је текло даље, док у једној тренутку нису почеле да круже приче о језивом догађају који се догађао у близини објекта.

– Видела сам да се испразнио тај сто где су они седели. Сви су устали и изашли, сто је остао празан. Како је ту било младих људи, помислила сам да није дошло до неке свађе, туче, ни на крај памети ми није било овако нешто… Онда сам чула шта се догађа, створила се гужва, трка, чула сам шта је, али нисам смела ни да изађем, то је страшно! – препричава она.

Отац девојчице, као и остали гости дао се у потрагу за И. А, али он се већ удаљио са места где се гнусни напад догодио.

– Девојчицу је мама питала шта је било, шта се десило, а она је јадна вриштала. Сви су већ кренули да јуре за њим, да га траже, али побегао је. Срећа његова да је побегао, да су га стигли… Па сви имамо женску децу… Ко зна шта би му се десило. Кажу бежао је до пет ујутру, тек тад су га ухапсили – прича узнемирена саговорница.

Према њеним речима, И. А. никада није био проблематичан, код куће има жену и мало дете и ни из чега се није могло претпоставити да је спреман на гнусни чин.

– Знам га годинама, још из школе, не добро, познаници смо, али довољно да знам да оваквих испада није имао. Нисам никад могла да претпоставим. Па и он сам има код куће мало дете, три, четири године има, како је могао?! Били су сви тамо пијани, да л је и он био пијан, не знам… Причају после, он никад не пије. Пио или не, нема оправдања за ово што је покушао, то је страшно. Ја сам под стресом од синоћ, сви људи овде су потрешени – наводи саговорница.

Према информацијама из истраге, како сазнајемо, у наредним данима биће познато за шта ће се теретити осумњичени И.А. Прве информације показују да је девојчицу напао, покушао да силује, али да до обљубе на срећу није дошло.

– Тужилаштво је наложило полицији да прикупи сва потребна обавештења. Да се обави медицински преглед девојчице и утврди које је повреде задобила. Такође, она ће бити саслушана у тужилаштву – каже наш саговорник. Такође, пред Вишим јавним тужиоцем у Шапцу у наредних 48 сати појавиће се и осумњичени И.А. који ће бити доведен из притвора. Он ће тада моћи да изнесе одбрану.

Прети му до 12 година затвора

Осумњичени И.А. је након покушаја силовања девојчице побегао, а полиција га је тражила више сати. Он је на крају, након интентивне потраге ухапшен у ноћи између суботе и недеље, у својој кући. Према незваничим информацијама, против њега се спрема кривична пријава за покушај обљубе над дететом, за шта је по Кривичном законику Србије запрећена казна затвора од три до 12 година.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс