Регион

УЖАС! Отац оставио дете закључано у атомобилу, малишан (5) преминуо

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

У аутомобилу у Книну данас око 15 сати пронађено је мртво дете (5), а ову информацију је за локални портал потврдио гласноговорник шибенско-книнске полиције Шиме Павић.

У току је полицијски увиђај који би требало да расветли све околности трагедије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнаје Индеx.хр, сумња се да је дете преминуло од врућине у закључаном ауту. Неслужбено, ради се о дечаку старости четири или пет година живота.

Мислио да је дете оставио у вртићу?!

Језиви догађај коментарисао је један Книњанин који је чуо да је дете било закључано у аутомобилу цео дан, поше Вечерњи лист.

– Чуо сам од суграђана да је дете од свега неколико година вртићке доби остало је у аутомобилу цео дан и преминуло најверојатније од врућине. Родитељ је отишао на посао и вероватно је мислио да је дете оставио у вртићу јер је вероватно спавало. Тешко је тачно знати шта се догодило, али то је оно сто чујем од суграђана. Ужасна је то трагедија за породицу коју познајем из виђења, и трагедија је то за све нас у Книну. Вероватно нико, како сам чуо, није приметио дете унутра због затамњених стакла. Ужасна трагедија – рекао је он.

Дан жалости у Книну

Градоначелник Марио Каћић каже да се догодила страшна трагедија, преноси Дневник.хр.

– Млада породица остала је без малог члана. Сви смо шокирани, грађани ме зову цело поподне. Одмах сам сазвао градоначелнике да сутра припреме одлуке о проглашењу дана жалости за Град Книн. Мали град, сви се знамо и сви лично доживљавамо такве трагедије – рекао је градоначелник.

Извор: Индекс