Србија

УЖАСНА НЕСРЕЋА: Син мртав пијан сео за волан и УСМРТИО МАЈКУ

Возач М. К. (59) из Бањалуке у недељу је мртав пијан изазвао саобраћајну несрећу у близини Прњавора, у којој је погинула његова мајка С. К. (81) из Дрвара. Он је у тренутку несреће управљао аутомобилом „шкода фелиција“, а његова мајка је била на месту сувозача.

Према сазнањима Српскаинфо, М.К. је имао чак око 3,5 промила алкохола у крви.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Портпарол Полицијске управе Бањалука Данијела Мучибабић рекла је, наводећи иницијале, да се несрећа догодила у недељу око 13 сати.

– До несреће је дошло на регионалном путу Прњавор – Србац, у месту Велика Илова. Несрећа се догодила када је М.К. изгубио контролу над аутомобилом „шкода фелиција“ и слетео с пута. Он је у овој незгоди задобио лакше повреде. На месту сувозача била је С.К. из Дрвара, која је од задобијених повреда преминула – појаснила је Мучибабићева.

Извор Српскаинфо је појаснио да је возач у једном тренутку изгубио контролу над аутомобилом и слетео с пута.

– Затим је један период возио кроз неки канал и потом је ударио у бетонски стуб – појаснио је извор. Према његовим речима, овај ударац је био кобан за његову мајку, која је убрзо преминула од задобијених повреда.

Након несреће полиција је обавила увиђај, те ће бити обављена сва потребна вештачења како би се утврдило како је тачно дошло до ове несреће.

Извор: Блиц