loading...
Свет

Велика трагедија! ТРОМЕСЕЧНУ БЕБУ ИЗУЈЕДАО ПАС У КРЕВЕЦУ: Девојчица преминула од повреда у болници!

Тромесечна беба преминула је након што ју је, док је спавала, напао пас. Пас непознате расе се у току ноћи попео на спрат породичне куће у једном селу у Британији и изуједао девојчицу.

Миа О’Конел била је у свом кревету у соби, када се у два ујутру пас попео на спрат куће и изуједао је. Она је задобила тешке телесне повреде, а када су родитељи ушли у собу затекли су стравичан призор.

Убрзо је позвана хитна помоћ која је на месту несреће покушала да санира повреде. Девојчица је затим превезена у болницу, међутим, није јој било спаса и она је од последица повреда убрзо преминула.

У току је обдукција, а резултати ће накнадно бити објављени.

Њихов суграђанин Пет Флавин рекао је да су сви мислима и молитвом уз родитеље настрадале девојчице.

– Чујете за овакве случајеве преко телевизије, али не очекујете да ће се овако нешто догодити овде. Око 1.800 људи живи у овом крају, мало је место. Сви суграђани ће се потрудити да се нађу породици и помогну им да преброде овај тежак период – рекао је он.

Друга мештанка је за Миррор рекла да родитељи девојчице имају подршку свих људи за све што им буде потребно.

– Сви смо помогли да се организује сахрана. Учинили смо то и за оне који су током пандемије преминули од короне. Учинили смо све за сваког коме је у тешким тренуцима била потребна помоћ, тако ће бити сад – рекла је она.

Миа је рођена средином фебруара. Њени родитељи венчали су се недевно и започели заједнички живот у Клешмору.

Нико од мештана и полиције још увек се није усудио да поразговара са породицом.

Претходног дана у селу Клешмор организована је прослава, на којој су се окупили мештани и славили, а после овако срећног дана нико није очекиво да ће се неколико сати касније догодити овако нешто.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Телеграф