Србија

Велика туга! ПОРОДИЦЕ ЗАУВЕК ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Милан који је погинуо у Немачкој пре годину дана изгубио сестру у саобраћајној несрећи!

МИЛАН Лепојевић (27), који је изгубио живот у саобраћајној несрећи у Немачкој, био је брат од тетке Тање Јовић (29), настрадале на исти начин 2020. године.

Зла судбина задесила је породице Лепојевић и Јовић из околине Алексинца, које су фамилија, а које су за само годину и по дана изгубиле два члана, брата и сестру – Милана Лепојевића (27) и Тању Јовић (29). Обоје су погинули у саобраћајним несрећама, Милан у понедељак у Немачкој, а његова сестра Тања у јануару 2020. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Зашто, Боже, зашто узимаш ове лепоте? Зашто си нам узео два најлепша цвета? Зашто нам узимаш младост и будућност? Зар ти горе треба њихова лепота, њихове вредне руке, њихове поштене и неискварене душе, зар ћеш њиховом лепотом да красиш рајске дворове? Зашто нам их узе, Боже, ако негде постојиш? – овим потресним речима се од свог сестрића Милана опростио Тањин отац, Аца Јовић из Житковца.

Јовић каже да је велика трагедија погодила целу његову породицу, најпре почетком 2020. губитком ћерке, а Миланова смрт га је, како каже, оставила без речи.

 

Извор:  Курир.рс