Србија

Вучић шокирао нацију: ПРИЗНАЈЕМ, ПОГРЕШИО САМ ШТО САМ ЈЕРЕМИЋА НАЗВАО ДЕВОЈЧИЦОМ, АЛИ ТО МИ ЗАМЕРАЈУ…

Председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић обраћају се из Крушевца после седнице Владе Србије

Председник Вучић је на почетку обраћања рекао да треба да наставимо да радимо још храбрије, снажније и још жешће и додао да основне вредности Србије, која мора да води рачуна о свим грађанима, јесте наша независност, слобода и мир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Без слободе и независности нема ни мира ни развоја наше земље – рекао је Вучић.

– Покушаћемо да пронађемо још инвеститора за овај крај, и за друге општине Расинског округа. Разговарали смо како да ојачамо државне фабрике – рекао је Вучић.

Како каже, гледаће да помогну и најудаљенија места и општине, где нема инвеститора, као ни ауто-пута.

– Разговарали смо данас и о томе како да поправимо инфраструктуру и на истоку Србије. Верујем да ће бити 9 ауто-путева до краја године у Србији. Желимо Дунав да представимо као праву атракцију, јер је најлепши управо кроз нашу земљу – рекао је Вучић.

Додаје да су разговарали и о даљем снажењу војске и полиције.

– Данас очекујемо прелиминарне резултате стопе раста. Надамо се да у другом кварталу можемо завршити са стопомо раста вишом од 13 посто – рекао је Вучић и додао да би то значило значајно повећањ плата и пензија.

Додаје да су разговарали и о даљем снажењу војске и полиције.

– Данас очекујемо прелиминарне резултате стопе раста. Надамо се да у другом кварталу можемо завршити са стопомо раста вишом од 13 посто – рекао је Вучић и додао да би то значило значајно повећањ плата и пензија.

О Косову и Метохији

– Морамо да разумемо шта су наши интереси и да морамо да штитимо животе – рекао је Вучић, и додаје да морамо да водимо политику озбиљности, одговорности, лукавости и промишљености.

Додаје да је данас Видовдан и да због тога неће да спомиње Куртија.

– Ми би да штитимо међународно право и своју земљу. Ништа више – рекао је Вучић.

О Вуку Јеремићу

– Спаљивали су нам манастире и цркве, а такви политичари су тада све то гледали ван земље, јер су побегли када се то дешавало. Покушаћу да укажем шта се дешавало. Ускоро ће 9 година како свакога дана слушам, да сам изјдајник (који сам издао шта?! Јер о КиМ се говори захваљујући мени), и 9 година то трпите и слушате најтеже лажи и увреде на рачун ваше породице. Лагали су све време. Слушао сам да ми је син део кавчанског клана, слушао сам да када градимо ауто-путеве и путеве, шта ће нам… Намештен тендер у Врањској бањи… А сви само ћуте и праве се да ништа не знају.

– Говорили су ми: Вучић је тукао прву жену, Вучић је одвратан према женама“. Ја никада нисам подигао руку ни на једну женску особу.

– Месецима слушам још од оног Синише Ковачевића како ће да ме бију на улицама, слушам Милована Бркића како ће моје дете да одговра, крив је Вукан од 4 године.

– Када су Ани Брнабић рекли „глупачо“, сви су ћутали. Када су на свим друштвеним мрежама претили и пишали разне коментаре, онда сам се дрзнуо и рекао „дођите мене да бијете“, а не народ Србије и онда сам ја погрешио? Па видите ли ви како та поквареност иде.

– Сишао сам и рекао „дошао сам, сам сам, линчујте мене, девојчице“. Видим да је једини проблем што сам им рекао девојчице. И то кажу они што су тукли своју жену и њног оца. Да, рекао сам то и извињавам се. Излетело ми из уста кад сам видео те батинаше. Нема ништа лепше од девојчица. Да ли сам погрешио?

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс