Србија

Беливук члан СНС? Председник Вучић открио све!

Председник Србије Александар Вучић каже да Вељко Беливук није био члан Српске напредне странке, али да не разуме зашто се о томе прича.

„Какве има везе? Нисам схватио смисао. Ми имамо у овом тренутку између 400.000 и 500.000 чланова, да ли мислите да нико неће починити неко кривично дело? Мој одговор је није (био члан СНС), али не разумем шта би то променило“, каже председник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Говорио сам пре три дана и нисам ништа рекао јуче. Пустио сам вас да говорите и све друге. Хвала вам да данас још неке ствари приметим: што се тиче убиства на шинама – први сам говорио јавно више пута и то не зато што сам добијајо службене извештаје већ сам добијао сазнања од оних који нису били надлежни. Испоставило се да су та сазнања била истинита, тачна и прецизна а онда смо дошли до снимка самог убиства и знамо ко је починилац самог убиства. Чим се открије било који детаљ, лица ће бити ухапшена. Страховито ми је важно да људи виде да не може да се прође некажњено за убиство“, каже Вучић и додаје:

„Наслушао сам се глупости најпримитивније природе и политичари рачунају да им је спас да неистинама оптуже људе које не могу да победе другачије. Видели су да губе тло под ногама. Наводе да смо Вулин и ја власници куће у Ритопеку. У те лажи не може да поверује нико, али је мржња толика, а пошто не могу да понуде политику никакву, онда је то једино мржња – како уништити породицу, живот и како бескрајним лажима да створите негативну атмосферу која би довела до ко зна чега“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг