Србија

ДОКТОРИ СЕ ОГЛАСИЛИ НАКОН ОПЕРАЦИЈЕ: Ево у каквом стању је министар Момировић

МИНИСТАР грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић оперисан је данас због упале слепог црева у Општој болници Ужице, одакле наводе да му је стање стабилно и остаће у болници дан-два.

Према речима ПР Здравственог центра Данијеле Васиљевић, министар Момировић је у стабилном стању, у болници ће остати наредних дан-два, а операцију је лапараскопском методом урадио др Мирослав Станојевић, шеф хирургије Опште болнице Ужице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је Танјугу изјавио његов отац, Ђорђе Момировић, који је дошао у Општу болницу Ужице, министар је болове у стомаку имао само јутрос и претходних дана добро се осећао.

– Обавестили су ме да је операција успешно протекла и да му следи брз опоравак – рекао је Ђорђе Момировић.

Томиславу Момировићу позлило је током обиласка радова на ауто-путу код Пожеге, после чега је хитно оперисан у ужичкој болници.

Током обиласка деонице будућег ауто-пута, а потом и на састанка у општини Пожега, Момировић се сарадницима пожалио на неиздрживе болове у пределу стомака и малаксалост.

Упркос њиховим саветима да прекине радне обавезе и оде лекару, Момировић је инсистирао да, као што је планирано, обиђе тунел Лаз и општину Пожега, након чега је хитно пребачен у Општу болницу у Ужицу.

Извор: Танјуг