Србија

ИНДИ СЕ ОНЕСВЕСТИЛА УСРЕД КАФИЋА: Певачици се слошило, хитно пребачена у болницу

ПЕВАЧИЦА Индира Арадиновић, познатија као Инди, тренутно борави у Грчкој са новим изабраником, а како медији сазнају, њој се дан пред пут слошило у кафићу, па је хитно превезена у болницу.

Наиме, како пишу медији, њу многи већ дуго опомињу да престане са ригорозним дијетама јер је до те мере смршала да је сада на ивици анорексије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Инди је седела с другарицом у нашем кафићу и све је у почетку било у реду. Оне стално свраћају и сви запослени је знају. Док су пиле кафу, конобар је дотрчао до шанка, зграбио телефон и рекао да мора да позове Хитну помоћ јер се једној муштерији слошило. Кад сам пришла столу, тек тада сам видела да је то Индира. Њена другарица је рекла да ништа није јела пре него шту су се нашле и да ју је опомињала да ово може да јој се деси. Није паничила, била је смирена, а Инди је после неколико минута дошла себи. Ипак нисмо отказивали Хитну помоћ јер се пожалила да ништа није јела – прича извор с лица места и наставља:

– Кад је возило стигло, лекари су одмах рекли да је најбоља варијанта да Инди прикључе на инфузију пошто се изгладњивала и да је то најбоље решења да јој што пре буде боље – завршава извор.

Подсетимо, певачица је недавно у једном интервјуу испричала да након операције желуца, због које је имала теже компликације, сада једе око 100 грама хране по оброку, а некад и то прескаче, па нагло мршави.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели INDY_ARA_👩🏻‍🦰 (@indy_ara_indira)

– Кад смањите желудац, ситост осетите већ после неколико залогаја. Зато се брзо мршави, ја, рецимо, једем 100 грама хране по оброку, а некад ни толико. Не тражи ми организам храну, али се добро осећам, па с тим немам проблем. Задовољна сам изгледом и килажом, али видим да људи из мог окружења мисле да сам претерала са мршављењем. Све док се лепо осећам, у реду је – рекла је певачица.

Извор: Српски телеграф

Ознаке