Србија

Језиво! ТУКАО САМ ЈЕ СВЕ ДОК МЕ ПЕВАЧ СЛОБА РАДАНОВИЋ НИЈЕ ОДВОЈИО ОД ЊЕ! Шокантан исказ силеџије из теретане који је премлатио радницу!

Фото: Инстаграм принтскрин

Урош Р. умислио да је постао нови менаџер у теретани „Ахилеј“, а када му је радница забранила да уђе иза пулта и „заведе ред“, брутални је претукао

Урош Р. (19) из Београда, који је у четвртак ухапшен због сумње да је у теретани „Ахилеј“ напао радницу, признао је на саслушању у Трећем основном тужилаштву да је „тукао девојку све док га од ње није раздвојио певач Слоба Радановић“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, познати певач је случајно, баш у време инцидента вежбао у теретани и међу првима је притекао у помоћ престрављеној девојци, коју је тукао Урош Р.

– Опсовала ми је мајку и није ми се извинила, због тога сма је претукао. Ударао сам је подлактицама у леђа, ударао сам је јако, бар пет или шест пута, како бих другачије – рекао је, како сазнајемо, Урош Р. ком је после исказа који је дао, одређен притвор до 30 дана.

Он је, према незваничним информацијама, покушао да окриви девојку да га није испоштовала као новог менаџера који је ту дошао да „заведе ред“, као и да му је „пукао филм“ када му је опсовала мајку.

Међутим, како сазнајемо, Урош Р., није био постављен за новог менаџера, а пре инцидента који је направио два пута у току једног дана у истој теретани, помињао је наводно запосленима да стижу нови власници објекта, марсовци и да ће он бити главни.

– Урош Р. је повремено долазио да вежба, а тога дана, пре првог инцидента спомињао је марсовце, да они они долазе као нови власници и да је он ту сада главни. Када га девојке које ту раде нису пустиле да уђе иза пулта и преузме њихов посао, почео је да их вређа, псује, али је најгоре од свега што им је претио убиством а онда шутну столицу.

Изговарао је да ће да ходају са гвозденим чизмама по Дунаво, и да ће да пошаље људе да их убију и закопају испред теретане. Девојке су одмах приметиле да са њим нешто није у реду – прича извор Курира. Према његовим речима, мислиле су да се све смирило када се окренуо и изашао, међутим, хаос је настао када се неколико сати касније поново вратио, напао и претукао радницу.

Како сазнајемо, после хапшења Урош Р. је испричао да се вратио јер је у међувремену „Драгана послала убице на њега, али је успео да им побегне“.

– Улетео сам у Ахилеј и одмах питао Драгану да ли њен дечко покушава да ми намести убиство. Претукао сам је, ударао сам док ме од ње нису раздвојили један човек са плавим очима и певач Слоба Радановић – наводно је рекао.

Урош Р., који је признао и да је после првог инцидента и на свом инстаграм налогу претио девојкама из теретане убиством, али је наводно додао и да му је „жао и да никада ништа више слично неће да уради“.

 

 

 

 

 

 

Фото: Instagram
Извор: Курир.рс