Србија

ЈЕЗИВО УПОЗОРЕЊЕ! КОН СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Болнице ће се пунити за 7 дана, бројеви ће постати четвороцифрени! Ево шта нас чека!

Епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон огласио се на Фејсбуку са упозорењем да за три недеље бројеви новозаражених могу да постану четвороцифрени. Додао је да ће болнице почети да се пуне већ за седам дана

– За оне за које сам сотона, продана душа, издајник, по којима се злурадо радујем поновном порасту ковида 19, молим, па и инсистирам да се усредсреде на јединог противника свих нас, а то је вирус, овог пута у делта варијанти – написао је Кон на друштвеној мрежи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Објавио је да могу да нас очекују поражавајући бројеви.

– За три недеље могу бројеви новозаражених постати четвороцифрени у једном дану, а болнице ће вероватно почети да се пуне већ за седам дана. Нема времена за премишљање, хитно би требало почети са обавезном вакцинацијом здравствених радника, а затим и осталих група становника који су у посебном ризику, или су у прилици да масовно заражавају друге због природе посла који обављају – објавио је епидемиолог.

Послао је и посебну поруку онима који га оптужују да шири панику.

– За оне који ме оптужују да ширим панику… Када ватра започне сакријете се и не гледате… Само да нико не види… Маните се тога – написао је члан Кризног штаба.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс/телеграф.рс